x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Coman: "Dacă Rapid îmi face o ofertă, îi voi da curs indiferent de alte propuneri"

Coman: "Dacă Rapid îmi face o ofertă, îi voi da curs indiferent de alte propuneri"

06 Aug 2010   •   00:00

Portarul formaţiei FC Braşov, Daniel Coman, a anunţat, vineri, că şi-a reziliat contractul cu gruparea ardeleană. "Am reziliat contractul cu FC Braşov pe cale amiabilă. Mă bucur că am ajuns la o înţelegere cu preşedintele Ioan Neculaie. Vreau să le multumesc coechipierilor, antrenorilor, preşedintelui Ioan Neculaie şi tuturor fanilor braşoveni, pentru că m-am simţit foarte bine la aceasta echipă. Am rămas cu amintiri frumoase petrecute la Braşov şi toată viaţa voi reveni cu plăcere în acest oraş. Le urez mult succes băieţilor în acest campionat", a declarat Dani Coman pentru site-ul oficial al lui FC Braşov.

În această săptămână, Coman depusese memoriu la LPF pentru a deveni jucător liber din cauza cauza restanţelor financiare pe care le avea FC Braşov faţă de el. Marţi, Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor a judecat acest caz şi urma să dea o decizie la 10 august. "E o perioadă mai lungă de când am bani de luat. Eu am înţeles situaţia financiară a clubului, am înţeles că sunt întârzieri de o lună, două, trei, cinci, şase, dar la mine e deja mult prea mult", declara Coman atunci.

La puţin timp după ce a devenit jucător liber, Coman a declarat pentru agenţia Mediafax că în situaţia în care clubul Rapid îi va face o propunere, îi va da curs indiferent de celelalte oferte de transfer.

"Sunt jucător liber de contract, tocmai mi-am reziliat înţelegerea cu FC Braşov şi vreau să mă liniştesc puţin înainte de a lua o decizie privind viitorul meu. Oricum, în câteva zile sunt sigur că voi semna cu un club. Nu ştiu care va fi următoarea mea destinaţie, am mai multe oferte. Am discutat cu mai mulţi impresari şi pot spune că una dintre oferte este din străinătate. Cu cei de la Rapid nu am vorbit deocamdată. Dar dacă Rapid îmi va face o ofertă îi voi da curs indiferent de celelalte propuneri. Am spus de multe ori că ţin foarte mult la această echipă, aşa că e clar că este prima mea opţiune. Dar, repet, deocamdată nu am discutat nimic cu domnul Dinu Gheorghe"', a explicat portarul.

Coman nu a dorit să dezvăluie dacă în momentul de faţă mai are de încasat bani de la FC Braşov: "Am ajuns la o înţelegere de comun acord cu domnul Neculaie. Dacă am bătut palma înseamnă că e şi în avantajul meu această reziliere. Nu am ce să spun mai mult".

×
Subiecte în articol: liga i