x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Conceicao nu vine la Steaua, mai stă un an la Braşov.

Conceicao nu vine la Steaua, mai stă un an la Braşov.

09 Iun 2011   •   10:57
Conceicao nu vine la Steaua, mai stă un an la Braşov.

Tehnicianul portughez Antonio Conceicao, mentionat de Gigi Becalii printre posibilii antrenori ai Stelei pentru sezonul viitor, si-a prelungit azi cu inca un an contractul cu FC Brasov.

"Dupa cum am promis suporterilor brasoveni, antrenorul Antonio Conceicao va continua la FC Brasov si in sezonul viitor. Am ajuns la un acord cu Antonio Conceicao, astfel ca toate zvonurile aparute in ultima perioada au fost simple speculatii. Am inceput impreuna un proiect la FC Brasov si este normal sa-l continuam impreuna. In perioada imediat urmatoare vom anunta si transferurile din aceasta vara", a declarat presedintele executiv al FC Brasov, Iosif Kovacs, pentru site-ul oficial al clubului.

FC Brasov se va reuni in data de 20 iunie, iar in perioada 24 iunie - 16 iulie are programat un stagiu de pregatire in Portugalia.

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, miercuri, ca viitorul antrenor al echipei va fi ales dintre tehnicienii Cristiano Bergodi (Modena), Antonio Conceicao (FC Brasov) si Petre Grigoras (Pandurii).

×