x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Condescu: "Am făcut un credit de 400.000 euro pe numele meu"

Condescu: "Am făcut un credit de 400.000 euro pe numele meu"

03 Mar 2011   •   15:41
Condescu: "Am făcut un credit de 400.000 euro pe numele meu"

Preşedintele CA al clubului Pandurii, Marin Condescu, a lămurit azi problema banilor cu care stins datoria către Dinamo. Condescu a negat că banii ar fi venit de la finanţatorul Stelei, Gigi Becali, sau de la cel al lui U Cluj, Florian Walter.

"Referitor la stingerea conflictului dintre noi şi Dinamo pot spune că banii au fost achitaţi din contul clubului Pandurii Târgu Jiu printr-un credit făcut de mine, personal, ieri, în mai puţin de opt ore, la o bancă. Am avut noroc. Creditul este de 400.000 de euro, iar banii au fost daţi către Pandurii printr-un contract de împrumut. Am procedat astfel pentru că noi, clubul, suntem asociaţie şi nu avem mai deloc trecere la bănci ca să facem credite. Aşadar aceşti bani au fost daţi din contul clubului Pandurii, nu s-a umblat cu genţi sau valize de bani cum s-a spus", a explicat Marin Condescu.

Liga Profesionistă de Fotbal nu a programat Pandurii în partida cu Oţelul, din cadrul etapei a 19-a a Ligii 1, din cauza datoriei gorjenilor către FC Dinamo din transferul jucătorului Ilie Iordache. Conducerea clubului a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că a ajuns la un acord cu Dinamo, iar meciul cu echipa dinamovistă, din etapa a 20-a se va disputa conform programului stabilit de LPF.

În cazul în care nu s-ar fi stins litigiul în această săptămână, Pandurii nu ar fi fost programată nici la partida cu Dinamo (vineri, ora 20:30), de la Bucureşti, din etapa a XX-a a Ligii I. După două neprogramări, gorjenii ar fi fost retrogradaţi din primul eşalon în Liga a III-a.

×
Subiecte în articol: pandurii tg jiu fotbal intern