x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Contra, demis de la Timişoara!

Contra, demis de la Timişoara!

04 Dec 2010   •   20:18
Contra, demis de la Timişoara!
Sursa foto: /Intact Images

Patronul lui FC Timişoara, Marian Iancu, l-a demis în această seară pe antrenorul Cosmin Contra în urma unui conflict verbal pe care cei doi l-au avut, de la distanţă, la trei televiziuni diferite, după remiza înregistrată la Bistriţa, scor 3-3.

Mai întâi, Iancu l-a atacat dur pe Contra la Digi Sport şi l-a ameninţat cu demiterea. "Cosmin ce face? Inventează fotbalul? Domnul Contra să se apuce de şcoala de antrenori, are nevoie să înveţe. Contra e primul care a greşit, promovează lucrurile pe bază de prietenii, de grupuleţe. Dacă nu înţelege, ne despărţim. Discut şi cu Stanciu, şi cu Chivorchian, şi ei sunt vinovaţi!", a spus oficialul grupării bănăţene.

"Dacă domnul Iancu nu este mulţumit, nu este nici o problemă, de luni poate să vină dânsul să antreneze. I-am zis că dacă mai atacă jucătorii o să ne despărţim. Dacă eu ştiu aşa puţin fotbal, să vină el să facă echipa, să facă antrenamente. Ne despărţim. Aşteaptă orice ocazie să dea în jucători", a venit replica lui Contra, la Sport.ro.

Iancu a ţinut totuşi să aibă ultimul cuvânt, de data asta la GSP TV: "O să găsim pe altcineva în locul lui Contra, dacă vorbeşte în felul ăsta. Aţi văzut şi voi cum arată echipa.  Dacă nu înţelegem că de arbitri trebuie să se ocupe altcineva şi suntem tari în gură, cum este Cosmin, pleci. Iar Cosmin, pentru modul cum a vorbit în seara asta, nu va mai fi niciodată antrenor, cât timp sunt eu la Timişoara. El nu mă cunoaşte, acum mă va cunoaşte. Cosmin Contra nu mai este antrenor la Timişoara. Lui oricum îi expira contractul şi nu îi va mai fi reînnoit".

Marian Iancu a nominalizat şi un posibil succesor al lui Contra, nimeni altul decât fostul antrenor al bănăţenilor, Dusan Uhrin jr. "O să îl abordez pe Dusan Uhrin, că şi-aşa am rămas prieteni", a spus Iancu la GSP TV.

×