x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Crăciunescu şi Avram, aproape de bătaie în sediul FRF

Crăciunescu şi Avram, aproape de bătaie în sediul FRF

09 Mar 2011   •   18:51
Crăciunescu şi Avram, aproape de bătaie în sediul FRF
Sursa foto: /Intact Images
155538-343967-0903-vasile-avram-ion-craciunescu02.jpg

Conflictul dintre fostul preşedinte al CCA, Ion Crăciunescu, şi actualul şef al arbitrilor din România, Vasile Avram, a depăşit azi planul disputelor verbale. Crăciunescu a povestit într-o emisiune televizată în care este invitat permanent că a fost lovit cu pumnul de Avram chiar în sediul FRF.

"La finalul şedinţei Comisiei de Disciplină de la Federaţie, unde s-a judecat un memoriu făcut de CCA împotriva mea, Vasile Avram mi-a zis că vrea să discute ceva cu mine. L-am refuzat, dar s-a apropiat mai mult de mine. În momentul acela i-a zis să mă lase în pace, iar el a avut o reacţie incredibilă: m-a lovit cu pumnul în piept!", a povestit Ion Crăciunescu la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Vasile Avram nu a negat conflictul, dar i-a minimizat amplitudinea: "Exagerează! La ieşirea de la Comisie, eu l-am rugat pe Crăciunescu să discutăm un minut. Eram la circa un metru unul de celălalt, iar Crăciunescu mi-a zis «dă-te, bă, mai încolo, că-ţi miroase gura!». Normal că m-am simţit jignit în acel moment şi am reacţionat. L-am împins, cred că l-am atins doar pe geacă, nici vorbă să-l fi lovit. I-am zis, apoi, doar atât: «fă tot ce vrei, dar te rog să-mi laşi în pace familia»".

"Ce, băi, oi fi şi tu vreun gangster", a mai spus Craciunescu, ameninţat apoi de Avram: "Vezi cum vorbeşti, că poate ajungi direct în stadion!".

×