x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Craiova îl dă în judecată pe Piţurcă şi îi cere daune!

Craiova îl dă în judecată pe Piţurcă şi îi cere daune!

05 Apr 2011   •   12:56
Craiova îl dă în judecată pe Piţurcă şi îi cere daune!
Sursa foto: /Intact Images

Războiul dintre Adrian Mititelu şi Victor Piţurcă nu este nici pe departe încheiat. Clubul Universitatea Craiova a anunţat, prin intermediul unui comunicat publicat pe site-ul oficial, că îl va da în judecată pe fostul antrenor al alb-albaştrilor pentru a-l obliga să plătească daune, considerându-l vinovat pentru rezilierea contractului.

Iată conţinutul comunicatului:

"FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA comunică faptul că decizia numărul 2, din 9 februarie 2011, de desfacere a contractului de muncă a domnului Victor Piţurcă, a rămas definitivă.

Decizia luată de FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA, de desfacere a contractului de muncă, pe motive disciplinare, în ceea ce-l priveşte pe domnul Victor Piţurcă a rămas definitivă si irevocabilă, prin neatacare de către domnul Victor Piţurcă.

Având în vedere prevederile legii cu privire la astfel de situaţii, o decizie care priveşte desfacerea contractului de muncă al unui angajat şi care nu este contestată în termenul legal, devine irevocabilă şi inatacabilă.

Astfel stând lucrurile, contractul de muncă cu numărul 180/23.09.2010 şi înregistrat la ITM Dolj sub numărul 32148/23.09.2010 a fost desfăcut din culpa exclusivă a domnului Victor Piţurcă.
Având în vedere situaţia dată, FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA va iniţia în instanţa de judecată o acţiune de răspundere patrimonială împotriva domnului Victor Piturcă".

×