x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cristi Borcea a plecat de la Dinamo. Gigi Becali: "Nu i-au mai permis doctorii. Mi-a zis că îi e greu, dar că a rămas cu Dinamo în suflet"

Cristi Borcea a plecat de la Dinamo. Gigi Becali: "Nu i-au mai permis doctorii. Mi-a zis că îi e greu, dar că a rămas cu Dinamo în suflet"

21 Iul 2012   •   08:07
Cristi Borcea a plecat de la Dinamo. Gigi Becali: "Nu i-au mai permis doctorii. Mi-a zis că îi e greu, dar că a rămas cu Dinamo în suflet"

Finantatorul echipei Steaua, Gigi Becali, a declarat aseara, la Digisport, ca finul sau, Cristian Borcea, nu mai este actionar la clubul Dinamo.

"Chiar daca se supara, chiar daca nu se supara finul pe mine, este adevarat. El nu mai este actionarul lui Dinamo. Alte detalii nu mai pot spune ca mi-a zis el sa nu mai spun. 500 la suta a plecat de la Dinamo, luni va avea o conferinta. Parea afectat atunci cand mi-a spus asta. Sunt totusi 19 ani. Mi-a zis ca ii e greu, dar ca a ramas cu Dinamo in suflet. Doctorii nu i-au mai permis", a spus Becali la Digi Sport.

"Mi-a zis ca unii bagau bani si altii nu. El avea bani, dar ceilalti nu il ajutau. Si-a dat si el seama ca Porumboiu e puternic, eu sunt puternic, CFR e puternic, numai Dinamo lua jucatori liberi de contract. Nu vreau sa spun mai multe, pentru ca aia sunt tovarasii lui, va ramane presedinte onorific pe viata. A zis ca mai bine se duce la Miami, sa nu mai stie de nimic. El este ultras, suporter din galerie", a mai spus latifundiarul din Pipera.

Finantatorul stelist a precizat ca actiunile lui Borcea au ajuns la Badea si Savulescu, pentru "un pret modic, de nici doua milioane de euro".

Nicolae Badea a confirmat retragerea lui Borcea

Presedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a spus ca ii pare rau de retragerea lui Borcea de la gruparea bucuresteana, precizand ca luni, la ora 17:00, va avea loc o conferinta de presa in care "vor fi comunicate toate lucrurile".

"Evenimentul in sine merita sa fie tratat cu toata consideratia si asa o vom face, in primul rand pentru opinia publica si in al doilea rand pentru subiectul in sine. Sunt multe lucruri, am curajul sa repet, mai multe bune decat cele nereusite legate de activitatea mea si de activitata lui Cristi si a celorlalti. E o situatie care va fi explicata chiar de el. Am discutat-o, situatia, am gasit cele mai bune formule de a continua raporturile cu Dinamo, colaborarea cu Dinamo. Cred ca e foarte greu sa desprinzi pasiunea, vor fi greu de inlocuit pasiunea, dedicatia, implicarea, trairile lui Cristi Borcea", a declarat Badea la Digisport.

Presedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo a precizat ca Borcea "a trait si traieste intens pentru Dinamo indiferent pe ce meridian se afla".

"Nu a fost nicio disputa, revenirea la dialog s-a facut intre Dragos Savulescu si Cristi de mai mut timp. Raporturile dintre oameni trebuie sa ramana intre oameni. Comunicarea dintre ei este una normala. Nu este nicio smulgere, nu va fi nicio fractura, cred ca am gasit impreuna cele mai normale solutii pentru aceasta situatie. Normal ca imi pare rau pentru ca imi va lipsi un colaborator cu care am lucrat foarte mult timp. Un om care in executivul clubului va lasa un gol institutional", a mai spus Nicolae Badea.

×