x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern CSM Poli Iaşi - Steaua Bucureşti 0-2. O nouă victorie CHINUITĂ

CSM Poli Iaşi - Steaua Bucureşti 0-2. O nouă victorie CHINUITĂ

30 Oct 2016   •   22:41
CSM Poli Iaşi - Steaua Bucureşti 0-2. O nouă victorie CHINUITĂ

Steaua Bucureşti a învins-o pe CSM Poli Iaşi cu scorul de 2-0 (1-0), duminică seara, în Copou, într-un meci din etapa a 14-a a Ligii I de fotbal.

Fundaşul Gabriel Tamaş a deschis scorul cu un şut de la distanţă, în urma unei lovituri libere (35), iar tânărul Dennis Man a închis tabela (86), marcând primul său gol în Liga I, la vârsta de 18 ani.

Gazdele au jucat aproape tot meciul în zece oameni, după ce Alexandru Boiciuc a fost eliminat încă din minutul 5, pentru o intrare brutală la Ovidiu Popescu. Stelistul nu a mai putut continua şi a fost înlocuit cu Man în min. 14.

Chiar şi în inferioritate numerică, ieşenii au avut şansa golului egalării în min. 81, dar Andrei Cristea a trimis în bară. Steaua a avut şi ea o bară, prin Vlad Achim (90+2).

Înaintea partidei s-a ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor tragediei din clubul bucureştean Colectiv, la exact un an de la incendiu.

Steaua a reuşit prima sa victorie în ultimele trei etape, după un eşec acasă cu Gaz Metan Mediaş şi un egal la Târgu Mureş cu ASA.

În tur, scorul a fost egal, 1-1.

Ieşenii au pierdut ultimele cinci partide de campionat, marcând un singur gol. Echipa a fost antrenată de Eugen Neagoe în ultimele trei etape.

CSM Poli Iaşi - FC Steaua Bucureşti 0-2 (0-1), Stadion "Emil Alexandrescu" - Iaşi
Au marcat: Gabriel Tamaş (35), Dennis Man (86).
Cartonaş roşu: Alexandru Boiciuc (CSM Poli Iaşi) 5.
Arbitru: Alexandru Tudor; arbitri asistenţi: Mircea Orbuleţ, Andrei Constantinescu; arbitru de rezervă: George Rădulescu (toţi din Bucureşti)
Observatori: Adrian Vidan (Bucureşti) - CCA, Eduard Alexandru (Ploieşti) - LPF
www.agerpres.ro

×