x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cu dedicaţie de la Traore

Cu dedicaţie de la Traore

de Dragos Stoica    |    09 Dec 2010   •   19:30
Cu dedicaţie de la Traore
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor/Intact Images

141805-gsp-intact-lv-0295.jpgCFR a intrat în istoria Ligii Campionilor, dar nu aşa cum şi-ar fi dorit. Dacă în urmă cu două săptămâni imaginile cu Sorin Cârţu făcând praf plexiglasul băncii de rezerve de la Basel au făcut turul lumii, acum a venit rândul lui Lacina Traore să se dea în stambă. Atacantul a cedat miercuri seară după ce a egalat în penultimul minut contra lui AS Roma, ducându-se instantaneu în faţa galeriei pentru o „dedicaţie” mai specială şi făcând apoi aceleaşi gesturi către restul sectoarelor de suporteri.

Până la urmă, fotbalistul a fost greu calmat de coechipieri, în timp ce oamenii din tribune au continuat să-l huiduie la fiecare atingere de balon. De fapt, conflictul se iscase pe la jumătatea reprizei secunde, când spectatorii n-au mai rezistat în faţa avalanşei de ratări ale ivorianului şi şi-au adus aminte şi de faza din me­ciul tur, când ivorianul nu i-a pasat lui Culio, aflat cu poarta goală. „Pentru mine a fost greu să joc, am fost fluie­rat, am ratat, însă e bine că am punctat până la urmă. Voiam foarte mult să înscriu azi, să dedic golul publicului. Oamenii nu au răbdare cu mine, însă asta mă motivează. Ştiu că ce am făcut nu a fost un gest frumos, dar îmi lipseşte şi experienţa. Sunt bucuros că am marcat, nu mai contează acum că m-au înjurat, am trecut peste acest moment”, a spus după meci Traore.

Acord cu Pacheco
Portughezul Jaime Pacheco va fi din această iarnă noul antrenor al lui CFR! Tehnicianul a bătut luni palma cu directorul executiv al clujenilor, Răzvan Zamfir, pentru un contract pe un an şi jumătate, urmând să aibă un salariu stagional de 250.000 de euro. Palmaresul lui Pacheco cuprinde singurul titlu din istoria lui Boavista, cucerit în 2001, acesta lucrând în trecut aici şi cu fundaşul Ricardo Cadu. Actualul antrenor, interimarul Alin Minteuan, va rămâne în staff-ul tehnic al lui CFR.

×
Subiecte în articol: fotbal intern