x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cupa României: Formalitate în Groapă

Cupa României: Formalitate în Groapă

de Mihai Igirosanu    |    11 Mai 2011   •   20:51
Cupa României: Formalitate în Groapă
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor/Intact Images

164953-intact-imagesgazeta-sporturilorlorand-vakarcs20110421193437031.jpgProgramată în această seară, pe stadionul din Ştefan cel Mare, cea de-a doua semifinală a Cupei României pare a fi o formalitate pentru Dinamo, în faţa unui adversar care a tratat manşa tur cu gândul la problemele din Liga 1, folosind un prim „11” experimental. La adăpostul unui 2-0 clar obţinut la Bistriţa, „câinii” vor apărea cu o formulă de echipă de­par­te de cea standard. Antrenorul Ioan Andone este relaxat înaintea con­fruntării din această seară, cu Gloria: „Nu mi-e teamă că Bistriţa ar remonta diferenţa, am încredere în băieţi, am tot rotit echipa şi am făcut rezultate bune.

Sper să câştigăm trofeul, Steaua va avea un meci foarte greu la Braşov. Vrem să ne clasăm cât mai bine şi în Liga1. Noi am pierdut acest campionat pe teren propriu. Dacă ne luăm punctele în me­ciurile de acasă, eram principalii fa­vo­riţi. Aşa, suntem pe locul 4”. An­do­ne pregăteşte, din câte se pare, nu mai puţin de şapte modificări faţă de echi­pa cu care a abordat meciul de la Cra­io­va, din Liga 1.
Astfel, vor dis­pă­rea din primul „11” Moţi, Dra­goş Grigo­re, Bakaj, Djakaridja Kone, Că­tălin Munteanu, Torje şi Alexe, iar formula de start ar putea fi ur­mă­toa­rea: Băl­grădean – Rubio, Găman, Meh­me­dovici,  Diabate – Păun, Măr­gă­ri­tescu, Pătraşcu, Vl. Munteanu – Dăn­ci­u­lescu, Ţucu­dean.

De partea cea­lal­tă, este de aşteptat ca nici bistriţenii să nu alinieze prea mulţi dintre titulari, mai ales în condiţiile în care au o listă stufoasă de accidentaţi, în frunte cu golgeterul italian, Cavalli. Astfel, în această seară, se aşteaptă un meci extrem de liniştit, lipsit pro­ba­­bil de încrân­ce­na­rea specifică unei semifinale de Cupă. Mai exact, se preconizează o partidă specifică fotbalului românesc, molcomă, lentă, cu o at­mosferă semi-dezolantă în tribune şi cu foarte puţine momente de tresărire.

Dinamo, favorită
Trupa lui Ioan Andone este cotată cu prima şansă la câştigarea Cu­pei României de către casele de pariori. În medie, „câinii” au o cotă de 1.75 pentru cucerirea celui de-al doilea trofeu intern ca valoare. Steaua este a doua fa­vo­rită în viziunea bookmaker-ilor, cu o cotă de 2.50, în vreme ce FC Bra­şov are o cotă de 3.75. Cine vrea să parieze pe adversara din aceas­tă seară a dinamoviştilor, Gloria Bistriţa, va primi o cotă de 25.

×
Subiecte în articol: fotbal intern