x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cutremur la FRF: preşedintele Comisiei de Licenţiere a demisionat

Cutremur la FRF: preşedintele Comisiei de Licenţiere a demisionat

20 Apr 2012   •   17:46
Cutremur la FRF: preşedintele Comisiei de Licenţiere a demisionat

In plin proces de licentiere a cluburilor pentru sezonul viitor al Ligii I, comisia de specialitate din cadrul FRF a primit o lovitura dura. Presedintele Comisiei de Licentiere, Cosmin Ursu, si un alt membru al acestui for, Aurel Andrei, au demisionat.

Editie Speciala, ziarul patronat de Adrian Mititelu, sustine ca saptamana viitoare urmeaza ca alti doi oficiali federali sa isi dea demisia din cadrul Comisiei de Recurs a Sistemului National de Licentiere din cadrul FRF, forul prezidat de Mircea Sandu.

Sursa citata scrie ca motivul real al plecarii acestor persoane este faptul ca organele statului, in special DNA, cerceteaza modul de licentiere care a avut loc in sezonul trecut, dar mai cu seama procesul de licentiere care urmeaza sa aiba loc in acest an si care este banuit de proceduri in afara legii efectuate de-a lungul timpului in cadrul FRF.

Astfel, mai multi membri ai celor doua comisii de licentiere se tem de repercusiuni penale din cauza faptului ca au eliberat licente unor cluburi care nu au calitatea de membru afiliat FRF sau LPF, asa cum prevede legea si, nu in ultimul rand, ca au exercitat atributii in cadrul acestor comisii fara sa aiba un mandat legal si fara sa aiba un regulament adoptat in mod legal.

×
Subiecte în articol: licenţă frf demisie