x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dan Nistor: „Asta ne este valoarea. Nu meritam să mergem în play-off. Locul 8 ne aparţine"

Dan Nistor: „Asta ne este valoarea. Nu meritam să mergem în play-off. Locul 8 ne aparţine"

25 Feb 2018   •   08:20
Dan Nistor: „Asta ne este valoarea. Nu meritam să mergem în play-off. Locul 8 ne aparţine"

Dan Nistor s-a arătat extrem de supărat la finalul meciului cu Astra Giurgiu, scrie Fanatik.

 

Dan Nistor, cel care a revenit în această iarnă la Dinamo după perioada la CFR Cluj, a fost extrem de supărat pentru ratarea play-off-ului de către echipa din capitală.  Mijlocaşul este de părere că doar jucătorii sunt vinovaţi pentru înfrângerea din această seară.

"Sunt foarte, foarte supărat. E ruşinos că vom juca în play-out.  Nu contează că a lipsit Nemec. Era important ca noi să câştigăm, dar s-a jucat de parcă ei aveau nevoie de victorie. Ştiam că vor da totul, deoarece este un loc în plus, bani în plus, iar situaţia financiară a echipelor din Liga 1 este una dificilă. ", a spus Nistor la finalul jocului.

"Nu sunt în măsură să vorbesc despre demisii. Nu aveam nevoie nici de prime la un astfel de meci, trebuia să câştigăm indiferent de situaţie. Ei ne-au depăşit la toate capitolele şi poate asta ne este valoarea. Nu meritam să mergem în play-off. Locul 8 ne aparţine"

×
Subiecte în articol: dan nistor dinamo