x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Datoria către Piţurcă duce Craiova în Liga a 3-a.

Datoria către Piţurcă duce Craiova în Liga a 3-a.

21 Iun 2011   •   10:45
Datoria către Piţurcă duce Craiova în Liga a 3-a.

Comisia de Licentiere a FRF a notificat clubul Universitatea Craiova ca nu indeplineste nici criteriile pentru a evolua in Liga a 2-a, clubul oltean mai avand doar sansa Comisiei de Apel inainte de a fi trimisa in esalonul al treilea, anunta Gazeta Sporturilor.

Craiovei i se imputa trei deficiente: divizarea societatii, lipsa unui contract cu un stadion pe care sa-si dispute meciurile de acasa, dar cea mai importanta este existenta datoriilor catre terti, reprezentata in mare parte de despagubirea de 7 milioane de euro pe care trebuie sa i-o acorde fostului manager Victor Piturca.

"Daca nici la recurs nu mi se face dreptate, ma duc la Curtea de Apel Bucuresti si intr-o luna iau licenta! Motivul cu divizarea e o aiureala! Comitetul Executiv de luni a decis ca datoriile la Stat nu mai reprezinta un criteriu pentru licentiere, asa ca ei nu mai pot contesta ca eu am facut divizarea pentru a scapa de restantele la stat", a explicat Adrian Mititelu, care a mai adaugat cu Universitatea Craiova a contestat in instantele civile decizia de a-i plati lui Victor Piturca 7 milioane de euro despagubiri.

Daca lucrurile vor ramane insa asa cum sunt in acest moment, oltenii vor fi repartizati in Seria C4, unde vor avea adversari echipe precum CS Visina Noua, Prometeu Craiova sau Ghecon Lapusata.

×