x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Deac, Apostol şi Oros, la Rapid.

Deac, Apostol şi Oros, la Rapid.

24 Mai 2011   •   14:43
Deac, Apostol şi Oros, la Rapid.

Patronul Rapidului, George Copos, a anuntat in aceasta dupa-amiaza cu gruparea giulesteana a reusit primele trei achizitii in vederea sezonului urmator: Iulian Apostol (Unirea Urziceni) si Cristian Oros (FC Brasov) au semnat contracte pe doi, respectiv cinci ani, in timp ce cu Ciprian Deac s-a ajuns la un acord pentru un imprumut pe un an.

"Am transferat trei jucatori. Doi deja au semnat, iar al treilea avem un acord cu el, mai ramane sa negociem o optiune cu clubul de la care vine. Este vorba de Deac, pentru care am dus o batalie ca la Verdun. Sa speram ca totul este bine, avem acordul lui pentru un imprumut de un an de la Schalke, iar dupa aceea o optiune pentru un transfer definitiv. Avem oameni plecati in Germania si cand se vor intoarce cu transferul il vom putea prezenta oficial", a spus Copos.

"Cei doi cu care am semnat sunt Apostol si Oros. Am stat ieri de vorba cateva ore cu Apostol, este un ardelean get-beget, un mare caracter si pot spune ca deja am gasit un lider de echipa pentru sezon viitor. El a semnat deja contractul pe doi ani, plus doi ani optiune pentru noi. In ceea ce-l priveste pe Oros el a semnat pe cinci ani, pentru ca are doar 26 de ani si este un fotbalist de mare viitor", a mai spus finantatorul clubului giulestean.

Copos a adaugat ca Rapid va mai transfera doi fotbalisti in perioada urmatoare: "Nu vreau sa spun numele lor, dar credeti-ma ca sunt super fotbalisti".

×