x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Del Bosque: Nu Forlan a fost cel mai bun jucător de la CM

Del Bosque: Nu Forlan a fost cel mai bun jucător de la CM

15 Iul 2010   •   00:00

Selecţionerul Spaniei, Vicente del Bosque, a declarat, miercuri, că în viziunea sa nu atacantul reprezentativei Uruguayului a fost cel mai bun jucător al turneului final al Cupei Mondiale din Africa de Sud, informează  cotidianul Gazzetta dello Sport.

"Nu sunt de acord cu decizia de a-i da titlul de cel mai bun jucător al Cupei Mondiale lui Diego Forlan. Asta nu înseamnă că jucătorul uruguayan nu a avut un turneu reuşit. Aş fi preferat ca acest trofeu să fie câştigat de un spaniol, dar eu l-aş fi desemnat fără dubii pe Messi. A creat zeci de ocazii în fiecare meci, este un fenomen, un jucător pe care toţii antrenorii l-ar vrea", a spus Del Bosque.

Fotbalistul uruguayan Diego Forlan a fost desemnat cel mai bun jucător al Cupei Mondiale, unde a marcat cinci goluri şi a încheiat turneul pe locul patru cu naţionala Uruguayului.

Pentru titlul de cel mai bun jucător, Forlan, cu 23,4 la sută din voturile exprimate de persoanele acreditate la CM, i-a depăşit pe olandezul Wesley Sneijder (21,8%) şi spaniolul David Villa (16,9%). Pe lângă cei trei au mai fost nominalizaţi Asamoah Gyan (Ghana), Andres Iniesta (Spania), Xavi (Spania), Lionel Messi (Argentina), Mesut Ozil (Germania), Bastian Schweinsteiger (Germania) şi Arjen Robben (Olanda).

×
Subiecte în articol: stiri