x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Denis Alibec respinge reducerea salariilor din cauza epidemiei

Denis Alibec respinge reducerea salariilor din cauza epidemiei

26 Mar 2020   •   23:10
Denis Alibec respinge reducerea salariilor din cauza epidemiei

Atacantul de la Astra Giurgiu, Denis Alibec, spune că nu ar fi de acord să semneze pentru reducerea salariilor în timpul epidemiei și nu crede că sezonul de fotbal va fi reluat în curând.

Alibec spune că, deși îi înțelege pe cei din conducerea cluburilor, nu ar fi de acord să semneze pentru reducerea salariilor.

„Şi aşa nu prea ne luam banii, ne mai taie şi la jumătate. Le dau dreptate şi conducătorilor, dar nu este vina noastră. Dacă era după noi, jucam. Chiar nu ştiu ce să zic. Nu ne-a sunat nimeni deocamdată, eu sincer nu cred că aş semna. Le dau dreptate şi lor. Dacă aşa se va decide, nu avem ce să facem. Trebuie să acceptăm lucrul acesta. Majoritatea stăm în casă, ne trimite Vasile Maftei un program de antrenament şi trebuie să-l respectăm”, a spus Alibec, la DigiSport.

Atacantul este de părere că acest sezon nu se va relua prea curând.

„Din păcate, la noi cred că acum este virusul în floare, sunt din ce în ce mai multe cazuri şi cred că se va amâna foarte mult campionatul acesta”, crede atacantul.

Federația Română de Fotbal a anunțat, în 12 martie, suspendarea tuturor competițiilor de fotbal din țară până în 31 martie, ca urmare a pericolului pe care îl reprezintă virusul Covid-19.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: denis alibec