x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern DERBY DE ROMÂNIA | Bilete la DINAMO - STEAUA. Sute de jandarmi, cu ochii pe suporteri!

DERBY DE ROMÂNIA | Bilete la DINAMO - STEAUA. Sute de jandarmi, cu ochii pe suporteri!

de Dragoş Tănase    |    02 Mai 2015   •   14:14
DERBY DE ROMÂNIA | Bilete la DINAMO - STEAUA. Sute de jandarmi, cu ochii pe suporteri!
Sursa foto: fcsteaua.ro

Derby-ul Dinamo - Steaua, din cadrul etapei cu numărul 30 a Ligii 1, se va disputa duminică, 3 mai, de la ora 21.00, pe Arena Naţională din București.

Meciul va fi arbitrat de centralul de Cristi Balaj, care se află la cel de-al şaselea derby Dinamo-Steaua. Are 43 de ani și a condus, până acum, 300 de meciuri în prima ligă națională de fotbal.

Oficialii clubului alb-roșu au anunțat că, până astăzi, s-au vândut peste 20.000 de bilete. Fanii "câinilor" au pregătit o coregrafie specială pentru jocul cu marea rivală și promit o atmosferă de senzație, potrivit gsp.ro.

Prețurile biletelor:

Peluza Cătălin Hâldan (Inel I + Inel II): 15 lei
Peluza Cătălin Hâldan (Inel III): 10 lei

Tribuna II est (sectoarele 112, 113, 114, 115): 60 lei
Tribuna II est (sectoarele 110, 116, 117, 118): 40 lei
Tribuna II est(Inel II): 30 lei
Tribuna II est(Inel III): 25 lei

Tribuna I vest (Inel II): 30 lei
Tribuna I vest (Inel III): 25 lei

Programul caselor de bilete de la Arena Nationala și de la stadionul Dinamo:

2 mai
Stadion Dinamo - Şos. Ştefan cel Mare: 12:00 - 19:00
Arena Națională - Bd. Basarabiei: 12:00 - 19:00

3 mai
Stadion Dinamo - Şos. Ştefan cel Mare: 11:00 - 16:00
Arena Naţională - Bd. Basarabiei: 11:00 - 21:00
Arena Naţională - Bd. Pierre de Coubertin: 11:00 - 21:00
Arena Naţională - Str. Maior Coravu: 11:00 - 21:00, potrivit gsp.ro.

Potrivit unui comunicat de presă al Jandarmeriei,Peste 600 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal DINAMO – STEAUA, din cadrul Ligii I, care se va disputa duminică, 03 mai , pe stadionul „Arena Naţională” din capitală, începând cu ora 21.00.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.30 doar pe bază de bilete şi invitaţii.

Accesul suporterilor echipei F.C. DINAMO Bucureşti se va face prin b-dul Pierre de Coubertin şi strada Maior Coravu, iar intrarea din b-dul Basarabia va fi rezervată doar suporterilor echipei F.C. STEAUA Bucureşti.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

RECOMANDĂRI PENTRU SUPORTERI:

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

VREMEA

Conform progozei meteo, vremea va fi frumoasă, duminică, în Capitală, iar la ora meciului temperatura se va situa în jurul valorii de 17-18 grade Celsius. Şansele de precipitaţii sînt sub 5 %.

×
Subiecte în articol: derby dinamo-steaua liga 1 cristi balaj fotbal