x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua-Dinamo. Mircea Rednic: Dacă Steaua ne va lăsa să facem spectacol, vom face

Steaua-Dinamo. Mircea Rednic: Dacă Steaua ne va lăsa să facem spectacol, vom face

08 Aug 2015   •   15:07
Steaua-Dinamo. Mircea Rednic: Dacă Steaua ne va lăsa să facem spectacol, vom face

Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Mircea Rednic, a dezvăluit sâmbătă, în cursul unei conferinţe de presă, că elevii săi sunt foarte motivaţi înaintea marelui derby cu Steaua, programat duminică seara pe Arena Naţională din Capitală, în cadrul etapei a 5-a a Ligii I de fotbal.

Citește și Steaua-Dinamo. Peste 700 de jandarmi vor asigura ordinea la derby

"Am făcut o analiză serioasă a Stelei, au jucători foarte buni, joacă acasă şi cred că sunt şi motivaţi după infrângerea cu Partizan. Ştiu că au trecut patru ani de când nu am mai câştigat împotriva celor de la Steaua şi suntem pregătiţi de acest lucru. Au înţeles şi jucătorii străini ce meci este acesta, pentru că se tot vorbeşte de el de două săptămâni. Nu poţi să zici că putem face spectacol, pe mine mă interesează mai mult punctele. Dacă Steaua ne va lăsa să facem spectacol, atunci vom face, dar nu cred că ne lasă', a spus Rednic înaintea duelului cu rivalii din Ghencea.

Citește și STEAUA-DINAMO, echipe probabile. DERBY de România e LIVE pe Antena 1!

Tehnicianul grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare a precizat că toţi dinamoviştii sunt motiva?i pentru derby. "Avem trei probleme medicale, una pe care nu o putem rezolva până la meciul de mâine, Starokin are o problemă la genunchi şi nu face parte din lot, iar Filip şi Gavrilă au fost menajaţi. În rest, toată lumea e pregătită, vom iesi şi la un film, băieţii sunt motivaţi. Am avut o întâlnire şi cu o parte a galeriei, o discuţie amicală pozitivă, dar nu cred că mai era nevoie pentru că jucătorii ştiu ce înseamnă un meci cu Steaua", a adăugat antrenorul lui Dinamo.

Rednic a recunoscut, totodată, că echipa sa va avea parte de "un meci foarte greu", pe care îl consideră "cel mai important de până acum", şi îl va face să-şi dea seama "la cel nivel" se află elevii săi în acest moment.

Directorul general al clubului Dinamo, Dinu Gheorghe, a spus la rândul său că jocul cu Steaua este "primul examen" adevărat pentru alb-roşii în acest sezon.

"Poate că am încheiat acum perioada de pregătire şi trebuie să arătăm cine suntem. La Dinamo e o alta filosofie la nivelul pregătirii. S-au schimbat multe lucruri, pentru mine personal e război şi sper ca băieţii să ne faca o bucurie. Ne convine că Steaua e mereu favorită, nu e nicio problema, le vom arăta că favoriţi sunt cei care se bucură după joc. Dacă ne uitam la clasament, niciuna nu e favorită, dacă ne uitam însă la ultima perioadă, Steaua nu a pierdut meciurile cu noi şi poate fi considerată favorită. Sperăm ca mâine să arătăm ce înseamnă Dinamo, deşi pentru noi e un joc de campionat, nu e pe viaţă şi pe moarte. Ar trebui să continuăm parcursul asta, dar mai e mult de jucat', a afirmat Dinu Gheorghe.

Steaua şi Dinamo se află pe locurile 3, respectiv 4 în clasamentul Ligii I, la egalitate de puncte (8) după primele patru etape, ambele cu câte 2 victorii şi 2 egaluri.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: steaua dinamo derby mircea rednic