x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dezvăluire amuzantă a lui Gnohere despre problemele cu kilogramele: "Dacă mănânc asta, mă îngraş 1,5 kilograme"

Dezvăluire amuzantă a lui Gnohere despre problemele cu kilogramele: "Dacă mănânc asta, mă îngraş 1,5 kilograme"

08 Noi 2017   •   21:00
Dezvăluire amuzantă a lui Gnohere despre problemele cu kilogramele: "Dacă mănânc asta, mă îngraş 1,5 kilograme"

Harlem Gnohere a fost în formă maximă la emisiunea ”Le Vestiaire”, de la televiziunea SFR Sport, unde a stat de vorbă cu legendarii Frank Leboeuf, Emmanuel Petit şi William Gallas. Golgheterul FCSB-ului a explicat că ia rapid în greutate, dacă mănâncă doar un kebab.
 

Performanţele reuşite de Gnohere în acest sezon l-au făcut interesant şi pentru presa franceză. Atacantul FCSB-ului a fost invitat la emisiunea ”Le Vestiaire”, unde a vorbit pe larg despre viaţa şi cariera sa. Printre altele, Gnohere a explicat şi motivul pentru care are probleme cu greutate, latură pe care trebuie să o monitorizeze constant:

”Eu şi unul dintre fraţii mei avem un metabolism foarte ciudat. Dacă într-o zi mănânc un kebab, iau în greutate 1,5 kilograme. Nu sunt gurmand de fel, dar dacă ajung să mănânc ceva gras, se vede imediat”, a mărturisit Gnohere pentru SFR Sport.

A fost doar una dintre poveştile interesante sau dezvăluirile făcute de Gnohere în emisiunea care a debutat cu un moment amuzant.

Sursa Gsp

×
Subiecte în articol: Harlem Gnohere