x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dică a refuzat oferta de a fi secund la Steaua.

Dică a refuzat oferta de a fi secund la Steaua.

01 Iun 2011   •   11:28
Dică a refuzat oferta de a fi secund la Steaua.

Aflat la final de contract cu Steaua, mijlocasul Nicolae Dica a declarat azi ca isi doreste sa joace cel putin un an si ca nu este incantat de varianta oferita de Gigi Becali de a face parte din staful tehnic pentru sezonul viitor.

"Eu am spus ca imi doresc in primul rand sa mai joc. Pentru mine asta e cel mai important. Eu zic ca in astea sase luni cat am stat la Steaua am dovedit ca mai pot sa mai joc. Am marcat sase goluri in 12 meciuri. Antrenor secund, antrenor principal, imi doresc sa ajung cand o sa ma las de fotbal. Deocamdata cred ca nu sunt la momentul potrivit sa ma apuc de antrenorat", a spus Dica.

"Mi-as dori sa mi se propuna ceva de la Steaua. Deocamdata insa Steaua nu are antrenor, sa vedem cand va fi adus un antrenor daca are sau nu nevoie de mine. Steaua este prima optiune pentru mine. Eu cand am venit in iarna am venit cu sufletul, n-am venit pentru sase luni. Pentru asta am incercat sa dau totul din mine, sa ii conving pe conducatorii clubului sa raman in continuare", a mai spus Dica.

Mijlocasul nu ar refuza insa o oferta de la viitoare echipa a lui Cosmin Olaroiu: "Dupa finala Cupei n-am mai vorbit cu Olaroiu. Normal ca mi-as dori sa lucrez cu Oli, dar nu cred ca voi ajunge sa lucrez cu el in Emirate. Oli cand a venit la Steaua mi-a zis sa am incredere in mine pentru ca el are incredere si sa fac ce stiu mai bine, sa marchez. Eu cred ca am reusit acest lucru, in sase meciuri am marcat cinci goluri. Ma bucur ca am avut sansa sa lucrez cu el din nou".

×
Subiecte în articol: steaua nicolae dica fotbal intern