x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Din iadul alb, în urnele de la Monte Carlo

Din iadul alb, în urnele de la Monte Carlo

de Mihai Igirosanu    |    28 Aug 2013   •   22:17
Din iadul alb, în urnele de la Monte Carlo
Steaua a făcut 2-2 la Varşovia, s-a calificat pentru a 7-a oară în grupele Ligii Campionilor şi azi îşi va afla grupa

Campioana României a depăşit marţi seară toate obstacolele fotbalistice, tot pesimismul sau toate ironiile stupide ale rivalilor rămaşi la mii de kilometri în urmă. După în îngrijorător 1-1 pe Arena Naţională, a făcut un 2-2 cu iz de victorie pe terenul Legiei şi s-a calificat pentru a 7 oară în grupele Ligii Campionilor. După o pauză de 5 ani. Polonezii au fost eliminaţi şi depăşiţi, nu mult, dar depăşiţi din punct de vedere fotbalistic. O singură înfrângere a suferit Steaua şI România fotbalistică pe care cam numai ea o mai reprezintă. În faţa publicului polonez. Legia şI Polonia au câştigat detaşat acest meci. Graţie unor suporteri care au cântat non-stop, fantastici, pe care abia aştepţi să-i mai vezi şi să-i auzi din nou. “Vreau să dedic această victorie şi această calificare patronului nostru, familiei mele, soţiei mele şi tuturor fanilor”, a declarat antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf. “Dacă este să privim per ansamblu, după dubla manşă, s-a calificat echipa mai bună”, a recunoscut tehnicianul Legiei, Jan Urban.

Printre outsideri


Steaua îşi va afla astăzi adversarii din grupa de Liga Campionilor, fază a competiţiei a cărei primă fază este programată pe 17 septembrie. Pentru tragerea la sorţi de azi, de la Monte Carlo, campioana României este plasată în ultima urnă valorică, cea a outsiderilor. Altfel, managerul Stelei, Mihai Stoica a dezvăluit ieri lista lărgită a jucătorilor care ar putea face obiectul unui transfer la trupa din Ghencea. “Cel puţin cinci vor face parte din lotul echipei noastre şi vor juca în Liga 1, Cupa României şi Champions League. Jucătorii de care Steaua este interesată sunt Celeban şi Varela de la Vaslui, Benes de la Jablonec, mijlocaşii Neagu şi Iorga de la Oţelul, Guillherme de la Petrolul, atacanţii Wesley, Batin şi Kapetanos. Îi adăugăm, sub rezerva unei discuţii ulterioare pe care o vom purta cu patronul, pe Daniel Chima de la Molde şi pe Mana Dembele de la Clermont”.

Vreau să-i transmit domnului Negoiţă că Steaua nu se duce la vale. Într-adevăr, Steaua a părut că joacă la vale în meciul cu Dinamo, iar Dinamo părea că joacă la deal” Mihai Stoica, manager Steaua


×