x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Din nou în Giuleşti

Din nou în Giuleşti

de Dragos Stoica    |    16 Aug 2011   •   21:00
Din nou în Giuleşti

Rundele de negocieri dintre oficialii echipei de fotbal si cei ai CS Rapid si reprezentanti ai Ministerului Tran­sporturilor au ajuns la un rezultat favorabil.

Rapid va reveni pe stadionul traditional din Calea Giulesti, dupa ce ieri George Copos a emis un ordin de plata de 30.000 de euro, din datoria totala de 150.000 de euro pe care 'visiniii' au acumulat-o in ultimii ani pentru neplata utilitatilor. 'Vom semna o noua conventie cu FC Rapid, care va fi valabila pentru cinci partide, pana la 30 octombrie. Pana la aceasta data, clubul de fotbal trebuie sa achite restul de 120.000 de euro in cinci transe, in caz contrar urmand sa nu-i mai permitem accesul pe stadion', a spus ieri presedintele CS, Vali Caciureac. Conform noii intelegeri, echipa de fotbal va plati 1.000 de euro pentru fiecare meci disputat, la care se adauga plata utilitatilor.

Totusi, suporterii mai au de asteptat pana sa-si reia locurile obisnuite pe 'Valentin Stanescu'. Vor mai trece peste trei saptamani pana cand acestia ii vor putea vedea la treaba pe elevii lui Razvan Lucescu, deoarece partida din etapa a 4-a, cu Concordia Chiajna, este deja programata sa se dispute la Pitesti, pe Stadionul 'Nicolae Dobrin', si nu se mai poate face nici o modificare. La fel stau lucrurile si in cazul returului cu polonezii de la Slask Wroclaw, de joia viitoare, deoarece locul disputarii, Timisoara, a fost anuntat la UEFA de multa vreme. Practic, giulestenii se vor intoarce acasa de abia in cea de-a sasea etapa, programata pe 10 septembrie, cand Rapid va intalni pe FC Brasov.

×
Subiecte în articol: giuleşti rapid stadion fotbal intern