x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo a reluat pregătirile cu Ciobotariu, dar îl mai aşteaptă pe Andone.

Dinamo a reluat pregătirile cu Ciobotariu, dar îl mai aşteaptă pe Andone.

13 Iun 2011   •   09:49
Dinamo a reluat pregătirile cu Ciobotariu, dar îl mai aşteaptă pe Andone.

Actionarul dinamovist Cristian Borcea a declarat in aceasta dupa-amiaza, la reunirea lotului, ca pe moment jucatorii se vor antrena sub comanda lui Liviu Ciobotariu, dar a precizat ca a discutat cu Ioan Andone si il asteapta totusi pe acesta la echipa.

"Le-am spus jucatorilor ca sunt cei mai buni, ca ii asteapta un an greu, trebuie sa se pregateasca cat mai bine, ca primul obiectiv este intrarea in Liga Europa si ca trebuie sa asculte de antrenor. Antrenor este Liviu Ciobotariu, poate fi interimar sau poate fi definitiv, asta vom vedea zilele urmatoare. Am vorbit cu Andone si eu il astept totusi pe Andone. Eu am incredere, are niste probleme medicale cu tatal lui si marti va veni in Bucuresti", a spus Borcea.

Cristian Borcea a precizat ca titlul ramane obiectivul echipei Dinamo, dar primul obiectiv este Liga Europa. "Obiectivul lui Dinamo este construirea unei echipe competitive pentru a patrunde in Liga Europa", a mentionat el, adaugand ca jucatorii si-au primit banii.

Lotul echipei Dinamo la data reunirii pentru reluarea pregatirilor este urmatorul: Cristian Balgradean, Kristijan Naumovski, George Curca - portari; Eugen Craciun, Cosmin Moti, Dragos Grigore, Raul Crisan, Zie Diabate - fundasi; Catalin Munteanu, Bogdan Patrascu, Andrei Margaritescu, Laurentiu Rus, Sergiu Scarlatescu, Gabriel Torje, Djakaridja Kone, Elis Bakaj, Raphael Stanescu - mijlocasi; Ionel Danciulescu, Liviu Ganea, Georgian Paun, Marius Alexe, George Tucudean.

Din lot mai fac parte Pulhac, Scarlatache, Musat, Chiacu si Marius Niculae, jucatori imprumutati la alte echipe pana la data de 30 iunie.

×