x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo, afaceri cu Ligile secunde: Transferă un jucător în Segunda Division şi aduce un fotbalist din Liga 2

Dinamo, afaceri cu Ligile secunde: Transferă un jucător în Segunda Division şi aduce un fotbalist din Liga 2

28 Iul 2016   •   15:58
Dinamo, afaceri cu Ligile secunde: Transferă un jucător în Segunda Division şi aduce un fotbalist din Liga 2
Sursa foto: fcdinamo.ro

Clubul de fotbal Dinamo Bucureşti şi gruparea spaniolă Getafe CF au ajuns la un acord pentru transferul temporar al mijlocaşului Paul Anton la echipa din Segunda Division, a anunţat clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Anton va juca la madrileni în sezonul competiţional 2016-2017, iar înţelegerea prevede şi o opţiune pentru transfer definitiv.

Paul Anton, transferat anul trecut la Dinamo de la Pandurii Târgu Jiu, a marcat două goluri în tricoul alb-roşu în 32 de partide disputate în toate competiţiile (24 în Liga 1, 4 în Cupa României şi 4 în Cupa Ligii).

La Getafe au jucat de-a lungul timpului mai mulţi fotbalişti români, Cosmin Contra, Gică Craioveanu, Ciprian Marica. Echipa este antrenată de argentinianul Juan Esnaider.

Pe de altă parte, Dinamo Bucureşti şi FC Chindia Târgovişte au ajuns la un acord pentru transferul atacantului Daniel Popa la clubul de fotbal din Şoseaua Ştefan cel Mare, a anunţat Dinamo pe site-ul său oficial, www.fcdinamo.ro.

Daniel Popa, care a împlinit 22 de ani luna aceasta (14 iulie), a fost golgheterul Chindiei, cu 16 goluri, în sezonul competiţional 2015-2016 al ligii secunde, în care dâmboviţenii au ratat de puţin promovarea în eşalonul de elită.

Noul jucător al echipei Dinamo a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi se va alătura lotului antrenat de Ioan Andone în cantonamentul de la Săftica.

Dinamo a învins-o pe Astra Giurgiu cu 4-1 în deplasare în prima etapă, dar mai mult ca sigur nu va disputa meciul din etapa a doua, când, conform programării, ar trebui să joace cu Rapid sau cu ACS Poli Timişoara (21,00).

Sursa: AGERPRES

×