x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo Bucureşti - FC Botoşani 1-1. Arbritaj de coșmar. 3 penalty-uri refuzate, un gol anulat și un „roșu” clar

Dinamo Bucureşti - FC Botoşani 1-1. Arbritaj de coșmar. 3 penalty-uri refuzate, un gol anulat și un „roșu” clar

15 Sep 2019   •   06:18
Dinamo Bucureşti - FC Botoşani 1-1. Arbritaj de coșmar. 3 penalty-uri refuzate, un gol anulat și un „roșu” clar

Dinamo a terminat la egalitate cu FC Botoşani, 1-1 (0-0), sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din etapa a noua a Ligii I de fotbal.

Dinamo a deschis scorul prin Deian Sorescu (58), dar botoşănenii au egalat la scurt timp, prin tunisianul Sofien Moussa (65), la al doilea său meci pentru echipa moldoveană.

Dinamovistul Mihai Neicuţescu putea fi eliminat în primul minut de joc, pentru lovirea cu cotul a adversarului (Andrei Chindriş).

În minutul 44, Montini a marcat, însă asistentul Mircea Orbuleț a dictat ofsaid. 

Oaspeţii putea primi două penalty-uri, dar arbitrul Rădulescu a acordat lovitură liberă din marginea careului în min. 85, pentru intervenţia lui Robert Moldoveanu la Mihai Roman I, petrecută în careu, şi în min. 90+8, când Diego Fabbrini l-a faultat pe Mihai Roman I în propriul careu.

În min. 90+4, portarul Eduard Pap s-a ciocnit în propriul careu cu Sofien Moussa şi ambii au avut nevoie de îngrijiri medicale. Tunisianului i s-a pus un guler cervical şi a fost transportat la spital cu salvarea.

FC Botoşani a ajuns la şase meciuri consecutive fără victorie, cinci egaluri şi un eşec. Dinamo e neînvinsă de trei etape, în care a înregistrat două victorii şi un egal.

FC Dinamo Bucureşti - FC Botoşani 1-1 (0-0), Arena Naţională - Bucureşti
Au marcat: Deian Sorescu (58), respectiv Sofien Moussa (65).
Arbitru: George Rădulescu; arbitri asistenţi: Mircea Orbuleţ, Bogdan Gheorghe (toţi din Bucureşti); arbitru de rezervă: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi)
Observatori: Liviu Ciubotariu (Galaţi) - CCA, Paul Cazan (Bucureşti) - LPF
AGERPRES

×