x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo, din nou în război cu croaţii

Dinamo, din nou în război cu croaţii

de Mihai Igirosanu    |    27 Iul 2011   •   21:00
Dinamo, din nou în război cu croaţii

Dinamo va disputa in aceasta seara, in "Stefan cel Mare", de la ora 21:00, in direct pe Digi Sport 1, prima mansa a turului 3 preliminar al Europa League, impotriva lui NK Varazdin, locul 11 in ultima editie a campiona­tului croat. In editia precedenta, in aceeasi faza a competitiei, Dinamo fost eliminata de o alta echipa croata, Hajduk Split, dupa 3-1 la Bucuresti si 0-3 la Split.

Acum, "cainii" sunt mari favoriti in fata unei echipe aflate aproape de colapsul financiar, care si-a vandut in aceasta vara aproape toti jucatorii importanti si care se bazeaza pe multi pusti, dar si pe "vete­ra­nul" Dario Vugrinec (36 de ani), fost atacant in Serie A.

Totusi, an­tre­no­­rul Liviu Ciobotariu, care se va afla in aceasta seara la primul meci in "Groa­pa", e precaut: "Intalnim o echi­pa care evolueaza intr-un cam­pi­o­nat bun, o echipa tanara, cu ju­ca­­tori dornici de afirmare. Aparent e o echipa fara experienta internatio­na­la, dar trebuie sa tratam meciul cu mare serio­zi­tate, pentru ca unul dintre obiectivele noastre este sa ajun­gem in grupele Europa League. Avem doua pro­bleme, cu Bakaj, pe care nu il pu­tem folosi, fiind suspendat in competitii internationale, dar si o ac­ci­dentare a lui Alexe, care speram ca se va recupera pana la ora meciului", a declarat Ciobotariu.

Internat sap­ta­mana trecuta in urma unui infarct miocardic, administratorul-delegat al lui Dina­mo, Cornel Dinu, a vazut ul­­ti­me­le antrenamente si va urmari meciul din aceasta seara de la balco­nul Spitalului de Urgenta Floreasca. "Sunt convins ca daca medicii ii vor permite, fiind un om care stie sa gestioneze starile emotionale, va pu­tea sa-i transmita lui Liviu Ciobota­riu observatiile referitoare la meci. Dinu este o fire tenace, chiar daca uneori se mai fandoseste", a comentat pre­se­dintele Consiliului de Ad­mi­nistratie al lui Dinamo, Nicolae Badea.

"Transferat" in toata Europa, Torje (dreapta) are de tras pentru ca Dinamo sa nu mai fie scoasa din Europa de croati, cum s-a intamplat anul trecut, cu Hajduk Split

×
Subiecte în articol: dinamo dinamo-nk varazdin