x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo - FCSB. Dănciulescu: Vor fi 35.000 de suporteri la stadion, sunt sigur că ne vor purta spre victorie

Dinamo - FCSB. Dănciulescu: Vor fi 35.000 de suporteri la stadion, sunt sigur că ne vor purta spre victorie

17 Feb 2018   •   19:50
Dinamo - FCSB. Dănciulescu: Vor fi 35.000 de suporteri la stadion, sunt sigur că ne vor purta spre victorie

Dinamo - FCSB. Directorul sportiv al clubului de fotbal FC Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că la derby-ul cu FCSB vor fi în tribune minimum 35.000 de suporteri care vor purta spre victorie formaţia condusă de Vasile Miriuţă.

"Cred că până acum s-au vândut 27-28.000 de bilete. Sunt convins însă vor fi minimum 35.000 de suporteri. Sunt sigur că vom avea o galerie frumoasă alături de noi şi că ne va purta spre victorie, aşa cum a făcut-o în multe momente. Cu siguranţă vom fi 12 pe stadion mâine. Îmi doresc să încurajeze echipa şi să nu mai existe anumite scandări mai puţin ortodoxe faţă de anumite persoane de la FCSB. Sper să nu fie niciun fel de probleme de arbitraj. Să fie un arbitraj echidistant. Nu ne dorim să fim dezavantajaţi. Am încredere în Marius Avram că e un arbitru bun şi va putea să ducă la bun sfârşit un meci de o asemenea încărcătură", a spus Dănciulescu.

Oficialul dinamovist a explicat că nu a fost posibilă întârzierea transferului lui Ionuţ Nedelcearu la gruparea rusă FK Ufa. "A fost dorinţa expresă a celor de la Ufa ca transferul să se rezolve repede, în două zile. A fost şi dorinţa lui Nedelcearu să meargă acolo şi atunci de aceea s-a produs atât de repede. Ei l-au vrut imediat, nu au mai ţinut cont de dorinţa noastră de a-l mai ţine pe jucător şi pentru meciul cu FCSB. Aşa a fost să fie", a precizat Ionel Dănciulescu.

Echipa de fotbal Dinamo întâlneşte, duminică, de la ora 20,45, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia FCSB, într-o partidă contând pentru etapa a 25-a a Ligii I.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: ionel dănciulescu Dinamo - FCSB