x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo - Gaz Metan Mediaş: 2-0."Câinii" revin pe primul loc

Dinamo - Gaz Metan Mediaş: 2-0."Câinii" revin pe primul loc

03 Mar 2012   •   19:28
Dinamo - Gaz Metan Mediaş: 2-0."Câinii" revin pe primul loc

Formatia Dinamo Bucuresti a invins, sambata, in primul sau meci pe Arena Nationala, echipa Gaz Metan Medias, cu scorul de 2-0 (2-0), in etapa a XIX-a a Ligii I, oaspetii evoluand aproape de la inceput in inferioritate numerica.
Golurile echipei Dinamo au fost marcate de Catalin Munteanu '11 (penalti) si Danciulescu '28.

In minutul 9, centralul Radu Petrescu l-a eliminat pe Zaharia de la Gaz Metan Medias, pentru un fault dur la Marius Niculae. Petrescu a acordat penalti pentru Dinamo, lovitura fiind transformata de Catalin Munteanu.
Dinamovistii au marit diferenta de pe tabela de marcaj in minutul 28, cand la o centrare a lui Luchin de pe partea dreapta, Danciulescu a reluat cu capul, langa bara din dreapta lui Plesca.

Echipe
Dinamo: Balgradean - Luchin, Grigore, Moti, Scarlatache - Rus (Strãtilã '64), D. Kone, Munteanu, Alexe (C. Matei '73) - M. Niculae, Danciulescu (Platini '58). Antrenor: Liviu Ciobotariu.
Gaz Metan Medias: Plesca - Zaharia, Frasinescu, Markovici, Buzean - Tahar (Breeveld '66), Issa Ba - R. Avram (Lazar '20), Todea (Muntean '76), Petre - Fl. Bratu. Antrenor: Cristian Pustai.

Cartonas galben: Lazar '32
Cartonas rosu: Zaharia '9
Arbitri: Radu Petrescu - Adrian Ghinguleac, Sebastian Stoianov - Marcel Birsan.
Observatori: Romulus Chihaia, Silviu Bogdan

La meci au asistat aproximativ 24.000 de spectatori, intre care si 100 de fani ai echipei Gaz Metan.
Publicul dinamovist a afisat o poza mare cu fostul jucator al echipei Dinamo, Florin Bratu, precum si un banner cu numele Bratu si numarul 15. Fanii au scandat: "Vrem stadion", "Cristi Borcea esti o mizerie" si "Mitica la puscarie".
La Dinamo au jucat in premierã intr-un meci oficial Platini si Stratila.

×