x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo, liderul noneuropean

Dinamo, liderul noneuropean

de Mihai Igirosanu    |    02 Oct 2011   •   21:00
Dinamo, liderul noneuropean

Lipsiti, ca aproape in fiecare an, de grijile europene, Dinamo se mentine lider detasat in Liga 1. Sambata seara, fara spectatori, pe un stadion care arata la fel de golas chiar si cand clubul nu este suspendat, trupa lui Liviu Ciobotariu a invins-o fara probleme, scor 2-0, pe nou-promovata Concordia Chiajna.

Danciulescu, in prima repriza, cu o lovitura de cap, si albanezul Bakaj, in ultimele momente ale meciului, au punctat pentru cele trei puncte care mentin avansul dinamovistilor. 'Am intalnit un adversar destul de incomod, o echipa bine organizata, in ciuda locului pe care il ocupa in clasament, mai ales in faza defensiva. Trebuia sa avem atitudine, pentru ca echipele mici ne puteau pune probleme. Le-am spus asta jucatorilor, au inteles si vreau sa le multumesc pentru asta. Noi veneam dupa un joc bun de la Ploiesti si ne doream sa castigam, si am reusit asta. Important este sa avem un echilibru in joc atat pe faza ofensiva, cat si pe cea defensiva. Trebuie sa ne pregatim cat mai bine ca sa avem acelasi parcurs', a declarat, dupa meci, antrenorul lui Dinamo, Liviu Ciobotariu.

In replica, tehnicianul Concordiei, Laurentiu Dinita, a spus: 'A fost un meci foarte disputat, frumos. Tin sa imi felicit jucatorii pentru ca au facut un meci foarte bun, tinand cont ca am intalnit cea mai in forma echipa din campionat. Scorul insa nu reflecta jocul din teren, dar asta e viata, mergem inainte. A fost un meci bun al nostru, dar, din pacate, tine si de altceva, nu vreau sa intru in detalii'. Fost atacant al lui Dinamo, actualul jucator al celor din Chiajna, Adrian Mihalcea, a declarat: 'A fost o revedere placuta cu fostii mei colegi. Din pacate, nu am reusit foarte multe in acest meci, asta e, mergem inainte. Speram la mai multe si am avut chiar un joc bunicel, nu am aratat chiar ca o echipa de desculti'.

Danciu-gol, la cota 199
Atacantul dinamovist Ionel Danciulescu (foto) a marcat sambata cel de-al 199-lea sau gol. 'Sunt mai putin importante cele 199 de goluri ale mele. Eu vreau sa-mi fac cat mai bine treaba, e cu atat mai bine daca reusesc sa inscriu. In vara imi termin contractul, nu am nici o problema aici, sunt respectat si sunt bine vazut de toata lumea, dar fac 35 de ani si la noi este aceasta meteahna ca esti batran la o anumita varsta. Cred ca voi mai juca un an sau doi, daca nu aici, in alta parte. Pana in vara mai e timp de discutat despre prelungirea contracului, nu se pune problema deocamdata.'

×
Subiecte în articol: dinamo lider liga 1 fotbal intern