x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo, meci cu Iskra sau Varazdin în turul 3 al Europa League

Dinamo, meci cu Iskra sau Varazdin în turul 3 al Europa League

15 Iul 2011   •   11:40
Dinamo, meci cu Iskra sau Varazdin în turul 3 al Europa League

Dinamo va intalni invingatoarea dintre FC Iskra-Stal (Moldova) si NK Varazdin (Croatia) in turul trei preliminar al Europa League, s-a hotarat azi in urma tragerii la sorti care a avut loc la sediul UEFA de la Nyon (Elvetia). Meciul tur va avea loc la 28 iulie, la Bucuresti, iar returul la 4 august.

Aseara, in prima mansa a turului doi, cele doua echipe au terminat la egalitate, 1-1, pe terenul gruparii moldovene. "Dupa acest rezultat, Varazdin pare favorita, dar vom vedea. Oricum eu cred ca a fost o tragere la sorti favorabila noua, sunt optimist, indiferent cu cine vom juca", a declarat antrenorul "cainilor", Liviu Ciobotariu , dupa tragerea la sorti.

Iskra Stal este o formatie din Transnistria, fondata in 2005. In 2006 a promovat in prima divizie, iar sezonul trecut a castigat Cupa Moldovei si a primit dreptul de a participa in preliminariile Europa League. Iskra Stal a terminat editia trecuta de campionat pe locul 5.

Cealalta posibila adversara a dinamovistilor este NK Varazdin, echipa care a terminat pe locul 11 in sezonul trecut din Croatia, abia salvandu-se de la retrogradare. A castigat insa dreptul de a evolua in preliminariile Europa League prin triumful in finala Cupei Croatiei de anul trecut, a sasea cupa din palmaresul echipei croate.

De asemenea, daca va trece de KuPS in turul 2, (in tur 1-0 pentru finlandezi), Gaz Metan va juca impotriva echipei germane FSV Mainz in turul trei preliminar al competitiei. Mainz a terminat stagiunea trecuta pe locul 5 in Bundesliga, la 17 puncte de liderul Borussia Dortmund.

In cazul accederii in faza urmatoare a competitiei, Gaz Metan va juca prima mansa din turul trei preliminar in deplasare, pe 28 iulie, iar returul pe teren propriu, la 4 august.

×
Subiecte în articol: dinamo europa league gaz metan mediaş