x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo, nu ne face iar de râs!

Dinamo, nu ne face iar de râs!

03 Aug 2011   •   21:00
Dinamo, nu ne face iar de râs!

Dinamo si Gaz Metan Medias spera sa faca in aceasta seara pasul catre play-off-ul Europa League. In returul confruntarii cu croatii de la NK Va­razdin, "cainii" au de reparat remiza ru­sinoasa, 2-2, din prima mansa disputata in Stefan cel Mare.

Trupa din Stefan cel Mare mai are de luptat si impotriva unei alte "traditii" ne­pl­a­cute, aceea de a se face de ras, aproa­pe anual, contra unor adversari care mai de care mai modesti. De partea cea­lalta, la Medias, Gazul se afla, oarecum, la adapostul egalului nesperat obtinut in tur, la Mainz, 1-1.
Meciul NK Varazdin – Dinamo va incepe la ora 18:00, iar partida Gaz Metan Me­dias – FSV Mainz este programata de la ora 20:00, ambele confruntari putand sa fie urmarite in direct pe DigiSport 1.

La plecarea de pe Aeroportul International "Henri Coanda", antrenorul dinamovistilor, Liviu Ciobotariu, a declarat ieri: "Nu avem emotii. E adevarat ca rezulta­tul din tur nu ne este favorabil, insa avem un moral bun dupa victoria de la Medias. Stiu ca ne asteapta un joc dificil. Ne dorim sa ne calificam si pentru asta avem nevoie de victorie. Suntem pregatiti si am incredere in ba­ieti ca vor face tot ce le sta in pu­tin­ta pentru a ne califica. Cred ca Di­na­mo are puterea sa intoarca rezultatul din tur. In afara de Bakaj, care este suspendat, si Grigore, accidentat, il mai avem pe Alexe cu un semn de intrebare. Sunt insa jucatori in lot care-i pot inlocui. Trebuie sa ra­ma­nem cu picioarele pe pamant, am facut un joc bun la Medias si vrem sa avem continuitate in rezultate".

De partea cealalta, Gaz Metan va in­ce­pe meciul din aceasta seara la ada­postul egalului obtinut la Mainz, 1-1, re­­zultat care le confera mediesenilor pri­ma sansa la calificarea in play-off-ul Europa League. Antrenorul Gazului, profesorul de matematica in varsta de 46 de ani Cristian Pustai, in­deamna la prudenta: "Trebuie sa ui­tam meciul cu Dinamo din ultima etapa a Ligii 1 si sa fim pregatiti inaintea partidei cu Mainz. Mansa se­cunda va fi mult mai dificila decat pri­ma, deoarece sezonul trecut Mainz a fost a treia intr-un clasament al celor mai bune echipe in jocurile din deplasare. Meciurile din campio­na­tul intern sunt complet diferite fata de cele din cupele europene".

Maine, la pranz, va avea loc tragerea la sorti pentru play-off-ul Europa League, faza in care vor intra alte doua echipe romanesti, Steaua si Rapid.

×
Subiecte în articol: dinamo europa league gaz metan mediaş