x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo va negocia preluarea echipei de către antrenorul ceh, Dusan Uhrin Jr

Dinamo va negocia preluarea echipei de către antrenorul ceh, Dusan Uhrin Jr

13 Aug 2019   •   13:34
Dinamo va negocia preluarea echipei de către antrenorul ceh, Dusan Uhrin Jr

Antrenorul ceh, Dusan Uhrin Jr a ajuns la Bucureşti, unde va negocia preluarea băncii tehnice a echipei de fotbal Dinamo. Acesta a fost preluat de pe Aeroportul Henri Coandă de către şeful departamentului de scouting al FC Dinamo, Marius Iorga, şi condus la sediul clubului de la RIN Grand Hotel, unde vor avea loc tratativele. 

Tehnicianul ceh nu a făcut niciun fel de comentariu referitor la posibilitatea preluării conducerii tehnice a echipei Dinamo însă managerul general al grupării dinamoviste, Florin Prunea, a spus că Dusan Uhrin jr este singurul tehnician cu care negociază preluarea funcţiei de antrenor principal. 

FC Dinamo a anunţat luni seara că a pus punct pe cale amiabilă contractului cu antrenorul Eugen Neagoe, care a suferit un infarct miocardic în timpul meciului cu Universitatea Craiova, din cadrul etapei a II-a a Ligii I de fotbal. 

Antrenorul ceh Dusan Uhrin jr, în vârstă de 51 de ani, a antrenat  formaţii precum Mlada Boleslav, AEL Limassol, Dinamo Tbilisi, Viktoria Plzen sau Slavia Praga. În România, Dusan Uhrin a mai antrenat de două ori Politehnica Timişoara şi CFR Cluj. 
AGERPRES

×
Subiecte în articol: fotbal Dinamo Bucureşti