x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo vinde pe rupte! După plecările lui Alexe şi Nica, Bălgrădean negociază cu Standard Liege

Dinamo vinde pe rupte! După plecările lui Alexe şi Nica, Bălgrădean negociază cu Standard Liege

15 Iul 2013   •   18:59
Dinamo vinde pe rupte! După plecările lui Alexe şi Nica, Bălgrădean negociază cu Standard Liege

Portarul dinamovist Cristian Bălgrădean a plecat în Belgia, pentru a negocia un contract cu Standard Liege, echipa antrenată sezonul trecut de Mircea Rednic şi la care evoluează un alt fost dinamovist, George Ţucudean.

"Eu am încercat să-i conving pe toţi să rămână. Mă refer la Alexe, la Bălgrădean, dar ei şi-au dorit să plece. Am agreat ca ei în cazul în care îşi găsesc o variantă de plecare, care să fie agreată şi de club, noi vom accepta. în cazul lui Bălgrădean este vorba de un transfer definitiv. Nu discut cifre, deoacamdată el merge acolo să discute, să vadă, mâine vom şti sută la sută dacă pleacă sau rămâne. Este foarte posibil să plece şi Dragoş Grigore", a declarat la Sport.ro acţionarul majoritar al "câinilor", Ionuţ Negoiţă.

Săptămâna trecută, Dinamo s-a despărţit alţi doi titulari în echipa din sezonul trecut, Marius Alexe, împrumutat la Sassuolo, şi Constantin Nica, transferat la Atalanta, ambele grupări evoluând în Serie A.


×
Subiecte în articol: dinamo transferuri ionut negoita balgradean