x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamovistul Ţucudean a fost transferat la Standard Liege, în schimbul a 750.000 de euro

Dinamovistul Ţucudean a fost transferat la Standard Liege, în schimbul a 750.000 de euro

30 Ian 2013   •   17:41
Dinamovistul Ţucudean a fost transferat la Standard Liege, în schimbul a 750.000 de euro
Sursa foto: www..fcdinamo.ro

Dinamo a ajuns la un acord cu Standard Liege, echipa antrenată de Mircea Rednic, pentru transferul definitiv al lui George Ţucudean.

Tânărul atacant dinamovist urma să plece miercuri după-amiază spre Liege, pentru a efectua vizita medicală. Presa belgiană scrie că Ţucudean ar urma să semneze un contract valabil până în vara lui 2017, valoarea transferului fiind de 750.000 de euro.

Anterior, miercuri dimineaţă, antrenorul "câinilor", Cornel Ţălnar spunea că s-a ajuns "la un anumit acord" în ceea ce priveşte transferul lui Ţucudean la Standard Liege. "Eu am vorbit cu jucătorul, el ar vrea să plece, poate ar fi mai bine pentru el să plece într-un fotbal mai spectaculos, dar nu depinde de el, ci de înţelegerea dintre conducerea noastră şi cea de la Standard Liege. Dintr-un anumit punct de vedere poate ar fi bine şi pentru Dinamo, că s-ar rezolva alte probleme", declara Cornel Ţălnar.

Standard Liege i-a mai transferat în această iarnă, sub formă de împrumut, pe mijlocaşul Adrian Cristea (Petrolul), dar şi pe fostul dinamovist Zie Diabate, ajuns în vara lui 2012 în Ligue 1, la Dijon.

"Merg să fac vizita medicală şi sper ca totul să fie ok iar contractul să se parafeze. E un pas important pentru mine şi de aceea sper să mă adaptez cât pot de repede, mai ales că este şi Cristea acolo. Singurul meu regret este că n-am luat nici un titlu cu Dinamo. Mă bucur însă pentru altceva. Şi anume, sper ca foştii mei colegi să primească banii restanţi după ce clubul va încasa suma de la Standard pentru mine", a declarat Ţucudean, conform gsp.ro.

×