x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinu Gheorghe: "Rapid va fi programată cu Oţelul"

Dinu Gheorghe: "Rapid va fi programată cu Oţelul"

28 Feb 2011   •   13:54
Dinu Gheorghe: "Rapid va fi programată cu Oţelul"
Sursa foto: /Intact Images

154049-images.jpegOţelul nu va câştiga şi al doilea meci din 2011 la masa verde. Preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, spune că gruparea guleşteană nu riscă neprogramarea la meciul cu gălăţenii din etapa a 20-a, deoarece va achita în timp util datoria către FC Braşov.

"Suntem Rapid, normal că se doreşte neprogramarea noastră. Dar nu se va întâmpla, staţi liniştiţi. Sută la sută vom achita în timp util datoria către FC Braşov. Asta e problema noastră şi a FC Braşov", a spus Dinu Gheorghe.

Rapid are o înţelegere cu FC Braşov pentru amânarea până joi a plăţii datoriei de aproximativ 250.000 de euro reprezentând ultima rată din transferul mijlocaşului Mihai Roman. În cazul în care nu achită, formaţia giuleşteană riscă neprogramarea în meciul din deplasare cu Oţelul, programat sâmbătă.

Preşedintele grupării FC Braşov, Iosif Kovacs, a confirmat că data de 3 martie este noul termen limită până la care FC Rapid trebuie să achite datoria. "Am primit o solicitare din partea celor de la Rapid să îi mai păsuim câteva zile. Am ajuns la un acord şi am convenit să ne achite banii până joi", a declarat Iosif Kovacs pentru site-ul oficial al FC Braşov.

×
Subiecte în articol: rapid oţelul galaţi liga 1 fotbal intern