x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dorinel Munteanu, nemulţumit de primii adversarii din amicale

Dorinel Munteanu, nemulţumit de primii adversarii din amicale

10 Feb 2011   •   16:06
Dorinel Munteanu, nemulţumit de primii adversarii din amicale
Sursa foto: /Intact Images
151169-140850-.jpgAntrenorul liderului Oţelul, Dorinel Munteanu, s-a declarat mulţumit de modul în care se prezintă jucătorii săi la antrenamentele susţinute în cantonamentul din Cipru, dar nu şi de valoarea primilor adversari pe care i-a întâlnit în amicale.

"Din punct de vedere al antrenamentelor sunt foarte mulţumit. De adversari, însă, nu prea. Mai avem însă patru jocuri, sperăm ca adversarii pe care-i vom întâlni să se ridice ca valoare la nivelul campionatului nostru. De asta am venit în Cipru, să întâlnim echipe puternice. În astfel de jocuri se vede adevărata forţă a echipei. Sunt bucuros că jucătorii mei au arătat o bună dispoziţie de joc, disponibilitate la efort şi un tonus foarte bun", a spus Munteanu.

Oţelul a câştigat primele două partide amicale disputate în Cipru, 6-0 cu GKS Belchatow şi 3-0 cu Piunik Erevan. Aceasta din urmă a prezentat însă practic o echipă secundă, mai mulţi jucători fiind selecţionaţi la echipa naţională pentru o partidă amicală cu Georgia. Următorii adversari ai echipei gălăţene sunt MKS Korona Kielce, FC Slovan Liberec,WKS Slask Wroclaw şi PFC Levski Sofia.

×
Subiecte în articol: dorinel munteanu oţelul fotbal intern