x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dorinel nu crede în asocierea Hagi-Iordănescu: ”Au idei diferite”.

Dorinel nu crede în asocierea Hagi-Iordănescu: ”Au idei diferite”.

08 Iun 2011   •   11:45
Dorinel nu crede în asocierea Hagi-Iordănescu: ”Au idei diferite”.

Antrenorul campioanei Otelul, Dorinel Munteanu, crede ca o colaborare intre Anghel Iordanescu si Gheorghe Hagi, tehnicienii doriti de FRF pentru coordonarea activititii loturilor nationale, nu este cea mai buna solutie, deoarece cei doi au idei diferite.

"Domnul Iordanescu este un antrenor cu multa experienta, Gica are si el, dar mai putin. Nu stiu daca este cea mai buna solutie ca ei sa lucreze impreuna, fiindca sunt doi antrenori cu idei diferite. Dar vom vedea ce va fi pana la urma, rezultatele sunt cele care vor demonstra daca functioneaza aceasta colaborare", a declarat Munteanu.

Nici obiectivul propus celor doi, calificarea la Euro 2016, i se pare lui Dorinel o tinta prea indepartata. "Nu cred ca obiectivul este cel mai bun pentru ca mai sunt cinci ani pana atunci. Iar echipa nationala trebuie sa aiba constant presiunea rezultatelor si a calificarii. De aceea cred ca trebuie ca Romania sa aiba ca obiectiv si calificarea la urmatoarea Cupa Mondiala. Dar pana la urma este decizia lui Mircea Sandu si a Comitetului Executiv si trebuie sa o respectam. Oricum, Gica Hagi trebuie sustinut la fel ca Razvan Lucescu", a mai afirmat Munteanu.

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, duminica, pe site-ul oficial, ca presedintele Mircea Sandu le-a propus lui Anghel Iordanescu si Gheorghe Hagi preluarea functiilor de director tehnic respectiv, de selectioner ai echipei nationale a Romaniei, acestia urmand sa dea un raspuns pana la 13 iunie.

×