x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dragomir aruncă bomba: "Sezonul viitor s-ar putea juca în sistem play-off şi play-out, cu 14 echipe sau mai puţine!"

Dragomir aruncă bomba: "Sezonul viitor s-ar putea juca în sistem play-off şi play-out, cu 14 echipe sau mai puţine!"

14 Mai 2013   •   19:58
Dragomir aruncă bomba: "Sezonul viitor s-ar putea juca în sistem play-off şi play-out, cu 14 echipe sau mai puţine!"
Sursa foto: Dragoş Sasu/Intact Images

Viitorul sezon din Liga I s-ar putea desfăşura în sistem cu play-off şi play-out dacă după încheierea procesului de licenţiere vor rămâne 14 echipe sau mai puţine.

"Am anticipat şi am ştiut că vine această avalanşă. Am studiat sistemele de joc din toate ţările şi suntem pregătiţi. Dacă rămânem 14 echipe suntem pregătiţi pentru sistemul de play-off şi play-out, dacă rămânem 16 echipe va fi un campionat normal, iar dacă rămân 12 sau 13 echipe va fi tot play-off şi play-out", a anunţat marţi preşedintele LPF.

Dragomir s-a declarat, totuşi, optimist: "Eu nu cred că sezonul viitor vom avea mai puţin de 16 echipe. Susţin în continuare că vor rămâne 18, dar în cel mai rău caz vor fi 16".

Instanţa de fond şi mai apoi Comisia de Apel a Sistemului Naţional de licenţiere din cadrul FRF respins dosarele cluburilor Rapid şi "U" Cluj, aflate în insolvenţă, privind acordarea licenţei pentru sezonul viitor.

Cluburile care nu au primit licenţă la instanţele de pe plan naţional pot ataca decizia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne care trebuie să se pronunţe până la 31 mai, când se încheie procedura de licenţiere.

×
Subiecte în articol: dragomir licenţe rapid u cluj tas campionat liga i