x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dragomir e cinic cu greviştii foamei din Giuleşti: "Noi de-aicea nu plecăm, nu plecăm acasă"

Dragomir e cinic cu greviştii foamei din Giuleşti: "Noi de-aicea nu plecăm, nu plecăm acasă"

13 Aug 2013   •   17:06
Dragomir e cinic cu greviştii foamei din Giuleşti: "Noi de-aicea nu plecăm, nu plecăm acasă"

Şeful LPF le transmite fanilor rapidişti intraţi în greva foamei săptămâna trecută că protestul lor nu are nicio şansă de reuşită. "Să meargă acasă să mănânce, că se îmbolnăvesc", a declarat Dumitru Dragomir, marţi, într-o conferinţă de presă.

"Eu am încercat să ajut Rapidul în mai multe rânduri, dar legal, regulamentar. Altfel, riscăm iar să ajungem pe la... cine ştie unde... Îi sfătuiesc pe cei care stau în greva foamei să înceapă să mănânce, că nu e sănătos, se îmbolnăvesc şi noi... noi de-aicea nu plecăm, nu plecăm acasă. Dacă aş fi vinovat mi-aş da demisia, dar nu sunt vinovat. Ei să fie supăraţi pe cei care au dus echipa în această situaţie. Noi ce vină avem?!", a mai spus Dragomir.

"Nici nu mă gândesc să merg să vorbesc cu fanii Rapidului. Ce, sunt nebun? Nici ca idee nu mă gândesc. Dacă mă simt nevinovat, de ce să mă duc?", s-a întrebat retoric şeful Ligii.

Aproximativ 30 de suporteri giuleşteni au intrat miercurea trecută în greva foamei la Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu şi spun că nu vor înceta acest protest decât atunci când vor demisiona conducerile FRF şi LPF, vinovate, în opinia lor, de retrogradarea formaţiei favorite. Suporterii şi-au instalat corturi pe zona gazonată de lângă terenul de joc al arenei, în apropierea intrării la vestiare.

×