x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dragomir: "Se vor transmite doar trei meciuri pe etapă"

Dragomir: "Se vor transmite doar trei meciuri pe etapă"

06 Apr 2011   •   17:38
Dragomir: "Se vor transmite doar trei meciuri pe etapă"
Sursa foto: /Intact Images
159995-dragomir-intact-images-20100610101953007.jpg

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat azi că nu este deranjat de posibilitatea ca în turul campionatului viitor să fi transmise în direct doar trei partide pe etapă, corespunzătoare celor trei pachete vândute la 1 aprilie. Dragomir mai anunţă că celelalte meciuri nevândute vor face parte dintr-un singur pachet la următoarea licitaţie, care s-ar putea ţine în vară.

"Ce are dacă se vor transmite doar trei meciuri pe etapă? Cluburile vor asta, nu eu. Licitaţia e posibil să aibă loc în iulie sau august. Practic, opţiunea unu va fi televizată doar de două ori în turul campionatului viitor. Cele mai bune meciuri ale etapei se vor vedea doar de două ori", a spus Dragomir

Şeful LPF nu este de acord cu pretenţiile TVR, care vrea să cumpere pachetul 9 cu 1 milion de euro pe an:  "Pachetul care era destinat TVR-ului nu-l mai dăm nici cu 3,5 milioane de euro pe sezon. Nu mai vrem. Nu vom mai da pachete. Noi nu mai vindem cele şase pachete individual. Le-am scos o dată, nu le-a luat nimeni, asta e. Am dat în free-to-air un pachet, aşa că acum facem un singur pachet format din cele 6 opţiuni. Cine are bani să cumpere bine, cine nu, asta e. Inclusiv pachetul care era destinat TVR-ului".

×