x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dragomir: UEFA nu a interzis disputarea meciurilor pe Arena Naţională

Dragomir: UEFA nu a interzis disputarea meciurilor pe Arena Naţională

08 Sep 2011   •   09:58
Dragomir: UEFA nu a interzis disputarea meciurilor pe Arena Naţională

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a sustine ca UEFA nu a interzis disputarea meciurilor pe Arena Nationala si nici nu o va face. Dragomir a precizat insa ca gazonul nu mai poate rezista decat pentru un singur meci.

"UEFA nu a interzis disputarea meciurilor pe Arena Nationala, stadionul este deschis, bai, fratilor. Si UEFA nici nu va lua o asemenea decizie. Problema gazonului insa ramane. Pentru ca pe el se mai poate juca doar un singur meci. Acum e Stan cu un delegat UEFA acolo, se mai duce si Gigi Becali cu unul, si inspecteaza, iar in cursul zilei de astazi se va lua o decizie. Dar nu pot sa interzica disputarea meciurilor acolo", a spus Dragomir, potrivit Mediafax.

Oficialul LPF sustine ca este posibil ca inlocuirea gazonului sa se efectueze intr-o saptamana, asa cum a anuntat Gigi Becali, dar terenul se va "rupe" la fel ca cel actual. "Este posibil si ce spune Gigi Becali, sa se inlocuiasca gazonul. Este timp o saptamana, dar si gazonul nou se va rupe dupa un singur meci la fel ca asta de acum. Singura solutie este sa avem rabdare doua luni, sa poata sa se prinda radacinile", a precizat presedintele Ligii.

Dragomir a explicat ca daca Steaua joaca pe Arena Nationala in 15 septembrie, Rapid ar putea evolua in Liga Europa pe stadionul Dinamo in 29 septembrie, insa este o problema cu partida de Liga Campionilor a formatiei Otelul Galati.

"Gazonul tine doar un meci, sa zicem ca joaca Steaua acolo pe 15. Rapid ar putea sa joace pe Dinamo, dar problema este cu Otelul. Ala e meci de Liga Campionilor, la Cluj nu se poate, in strainatate nu te lasa UEFA... nu stiu unde ar putea sa joace Otelul in aceste conditii", a mai spus Dragomir.

×