x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dragomir: "Voi trimite la Parlamentul European jignirile care mi le-a adus Becali"

Dragomir: "Voi trimite la Parlamentul European jignirile care mi le-a adus Becali"

30 Iun 2011   •   09:53
Dragomir: "Voi trimite la Parlamentul European jignirile care mi le-a adus Becali"

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca va trimite o inregistrare presedintelui Parlamentului European cu jignirile pe care i le-a adus europarlametarul Gigi Becali, finantatorul clubului Steaua.

"Am sa trimit presedintelui parlamentului europarlamentar caseta. Sa vada cum imi zice «un presedinte bosorog». Ii trimit caseta cu traducere. Sa vada cine a ajuns europarlamentar. Este o greseala a vietii sa fii un om in varsta? Dar eu sunt mai tanar decat el oricum. El parca e din «Urzica». Asta ca o gluma, pentru ca eu n-am sa mai jignesc", a spus Dragomir.

Dragomir considera ca Gigi Becali este un om imoral care a facut avere prin ilegalitati. "A spus «acest bosorog, caruia daca ii dau o palma adoarme, are datorii si plateste 80.000 la banci». Fiul meu are datorii la banci, e adevarat. Averea noastra am facut-o prin imprumuturi. Nu prin spaga, n-am pacalit pe nimeni. Nu am luat fraudulos un club, nu am luat fabrica de la Dragasani, puii si ouale de la Iasi, nu am luat Arconul si blocurile care stau sa rugineasca acum. A pacalit niste oameni batrani cu certificare litigioase. Da spaga mare pe la diferite insititutii. Eu am facut bani muncind. Noi muncim si platim taxe la stat. Are vreo 7-8 milioane datorii la stat, de ce nu plateste? El este un tip imoral", a mai spus Dragomir.

El nu crede ca Becali este credincios si isi doreste o confruntare cu acesta, mentionand insa ca deocamdata nu a ajuns la limita pentru a spune tot ce stie despre Becali. "Crede ca mi-e frica de el. Se da credincios, am sa-i dovedesc ca nu e. Imoralitatea si falsitatea am sa i-o demontrez. Nu pot acum. N-am ajuns la limita, i-as face prea mult rau. Nu se poate ca in permanenta sa vrea sa ma schimbe si sa faca rau familiei mele. Ii atrag atentia ca nu e de nasul familiei mele. La duhovnicul lui, sa mergem impreuna, sa juram pe cruce, sa juram daca am avut vreun avantaj. Daca am avut, sa cada cele mai mari blesteme asupra mea, daca nu, asupra lui. Sa vedem daca are curaj. Daca vrea sa ne confruntam o facem, sa fie el intr-un studio, eu in altul, si sa spuna toate lucrurile, ca ne batem daca suntem in acelasi studio", a adagat presedintele LPF.

Dumitru Dragomir a mentionat ca supararea lui Becali vine de la faptul ca nu a acceptat sa-i dea lui un comision mai mare din drepturile TV. "El imi cere mie sa-i dau bani din drepturile celorlalte cluburi. Mi-a zis ca daca nu, pune pe altcineva, si tot el ia jumate. Eu daca as fi la Steaua, poate as fi cerut 2-3 la suta in plus. Dar in ultimii ani nu mai joaca nimic, a ajuns cu 6.000 de spectatori in tribune. El crede ca fiind europarlmentar e scutit. El vrea sa-i dau lui in plus. El e europarlamentar, nu-l ia, dar ne ia pe noi, ceilalti", a completat Dragomir.

Oficialul LPF si-a cerut scuze insa pentru o interventie anterioara, cand l-a jignit pe Becali. "Sunt aberatiile unui om necontrolat. Imi cer scuze telespectatorilor pentru ca m-a luat valul. Eram cu nepotii mei in brate. I-am raspuns, n-am putut sa ma abtin. M-au luat apele si am folosit o fraza care nu ma caracterizeaza. Sunt suparat pentru ca mi-a atacat familia, l-a atacat pe fiul meu. E o idee mafiota pentru un europerlamentar. N-am sa mai jignesc, chiar daca ma scote din sarite. Mi-au spus copii si nepotii ca am gresit", a mentionat Dragomir.

Gigi Becali si presedintele LPF si-au declarat razboi "total" marti, adresandu-si injurii dure si amenintandu-se reciproc, dupa ce oficialul stelist l-a acuzat pe Dumitru Dragomir ca i-a inselat pe patronii de cluburi cu privire la comisionul platit unei firme pentru intermedierea vanzarii drepturilor TV catre compania RCS&RDS.

Becali a mentionat ca LPF va plati un comision de 5 la suta catre o firma ce a intermediat tranzactionarea drepturilor TV, dar ca, initial, Dumitru Dragomir le-a spus patronilor de cluburi, in cadrul Adunarii Generale de luni, ca va fi vorba despre un comision mai mic.'

Presedintele LFP, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, ca Adunarea Generala a aprobat vanzarea celor 6 pachete disponibile de meciuri, pentru urmatoarele 3 sezoane, catre RCS&RDS, precizand ca drepturile TV ale partidelor din Liga I au fost cedate pentru o suma totala de peste 100 de milioane de euro.

RCS&RDS a achizitionat sapte pachete de meciuri, iar Antena 1 si Dolce Sport cate unul.

×