x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dragomir vrea să renunţe la pauza de iarnă în Liga 1

Dragomir vrea să renunţe la pauza de iarnă în Liga 1

14 Mai 2011   •   13:46
Dragomir vrea să renunţe la pauza de iarnă în Liga 1
Sursa foto: /Intact Images

165409-160827-dragomir-intact-images-kk-640w7954.jpgPreşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, anunţă modificări în programul campionatului, renunţând la pauza de iarnă, pentru a se alinia cu cele mai tari competiţii din Europa.

Deşi datele etapelor din sezonul viitor au fost deja stabilite şi vremea din ţara noastră nu se compară cu cea din Italia, Spania sau Anglia, Dragomir vrea ca turul de campionat să se încheie în săptămâna dinaintea Crăciunului, iar returul să debuteze la mijlocul lui ianuarie, pentru ca echipele care vor evolua în primăvara Europeană să aibă meciuri meciuri în picioare la startul competiţiilor continentale.

"De la anul vrem să schimbăm programul, să jucăm până într-o săptămână înainte de Crăciun şi să începem returul între 16 şi20 ianuarie, ca în Occident", a spus Dragomir.

Şeful LPF a vorbit şi despre posibilitatea ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv să ceară disputarea meciului dintre Pandurii şi Oţelul: "Am înţeles că s-ar rejuca Oţelul cu Pandurii. Vă spun eu că titlul nu se va decide duminică, la Oţelul - Timişoara. Nu a venit nici o hârtie de la TAS, ci doar ni s-a cerut să le traducem un articol din regulament".

×
Subiecte în articol: dumitru dragomir liga 1 fotbal intern