x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Drepturi TV: LPF va lua o decizie definitivă la 3 mai

Drepturi TV: LPF va lua o decizie definitivă la 3 mai

26 Apr 2011   •   12:01
Drepturi TV: LPF va lua o decizie definitivă la 3 mai
Sursa foto: /Intact Images
162444-intact-imagesgazeta-sporturilorraed-krishan-20100209161915004.jpg

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat azi, pe site-ul oficial, că în şedinţa Adunării Generale programată la 3 mai se va lua o hotărîre definitivă cu privire la cele şase pachete care nu au fost adjudecate la licitaţia de vânzare a drepturilor TV pentru următoarele trei sezoane ale Ligii 1.

"În temeiul art.28 (1) din Statutul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) şi art.35, lit. g), astfel cum a fost modificat în data 07.08.2006, preşedintele LPF convoacă Adunarea Generală extraordinară a LPF în ziua de marţi, 03.05.2011, ora 11.00, la sediul LPF din Bucureşti, Str. Alexandru Vitzu nr.2A, sector 5, având pe ordinea de zi adoptarea unei hotărâri cu privire la comercializarea drepturilor TV, respectiv a pachetelor ce nu au fost adjudicate la licitaţia din 04.04.2011", se arată într-un comunicat publicat, marţi, pe site-ul oficial al LPF.

Preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, a anunţat la 19 aprilie că LPF va încerca să obţină 100 de milioane de euro cu TVA inclus din drepturile TV rămase nevândute, urmând să reunească cele şase pachete cu meciuri într-unul singur. "S-a stabilit o comisie, iar eu am fost delegat să vorbesc în numele cluburilor despre vânzarea pachetului de drepturi TV. Pachetul va fi vândut fie prin încredinţare directă, fie prin licitaţie, iar acest lucru o să se decidă în cadrul următoarei Adunări Generale a LPF. Dar noi credem că acest produs va fi vândut prin încredinţare directă pentru că sunt televiziuni bine intenţionate şi nu vrem să le punem într-o concurenţă în care preţul să urce foarte mult", spunea Iancu.

×
Subiecte în articol: liga 1 fotbal intern drepturi tv