x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Drepturi TV: TVR vrea pachetul 9 cu 1 milion de euro pe sezon

Drepturi TV: TVR vrea pachetul 9 cu 1 milion de euro pe sezon

06 Apr 2011   •   14:49
Drepturi TV: TVR vrea pachetul 9 cu 1 milion de euro pe sezon
Sursa foto: /Intact Images
159969-intact-imagesgazeta-sporturilorraed-krishan-20100209161915004.jpg

Deşi Dumitru Dragomir a anuţat că este aproape să ajungă la un acord cu TVR pentru vânzarea ultimului pachet din drepturile TV, se pare că şansele ca înţelegerea să se facă în termenii doriţi de LPF sunt foarte mici.

Surse din TVR, citate de agenţia Mediafax, au declarat că Televiziunea Publică este dispusă să ofere doar un milion de euro pe sezon competiţional pentru a achiziţiona pachetul 9 de meciuri din Liga 1, faţă de cele 3,5 milioane de euro pe an cerute de LPF.

TVR nu a mai participat la licitaţia pentru cesionarea drepturilor TV ale Ligii 1, deşi a cumpărat caietul de sarcini, după ce Consiliul de Administraţie a hotărît că instituţia nu îşi poate permite în acest moment o astfel de investiţie.

Suma de un milion de euro pe sezon competiţional, respectiv trei milione de euro pentru următoarele trei sezoane competiţionale, pe care conducerea TVR este dispusă să o ofere LPF, va fi pusă în discuţie joi, de Consiliul de Administraţie al TVR, care se va reuni, în şedinţă, începând cu ora 11:00.

×
Subiecte în articol: liga 1 fotbal intern drepturi tv