x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dumitru Dragomir "dă din casă": "Rapidul a fost vândut luni, la prânz!"

Dumitru Dragomir "dă din casă": "Rapidul a fost vândut luni, la prânz!"

08 Iul 2013   •   18:35
Dumitru Dragomir "dă din casă": "Rapidul a fost vândut luni, la prânz!"
Sursa foto: Razvan Pasarica/RPressport-Intact Images

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir a anunţat că noul proprietar al Rapidului este omul de afaceri Adrian Zamfir.

"Da, s-a vândut clubul. Aşa cel puţin ştiu eu... Mi s-a spus asta la 12.30. Cei doi, domnii Zamfir şi Cristescu, au venit la mine şi la secretarul general al LPF şi ne-au spus că problema s-a rezolvat. Rapidul este al lui Adrian Zamfir, domnul Cristescu este deocamdată asociat", a declarat Dragomir la Digi Sport.

Întrebat dacă este sigur că Adrian Zamfir şi George Copos au semnat actele de vânzare-cumpărare a clubului Rapid, Dragomir a răspuns: "Eu ştiu precis, nu spun din auzite. La 12.30 s-a întâmplat această problemă".

Şeful ligii a anunţat că în cazul în care giuleştenii se menţin în Liga I, LPF nu va achita banii din drepturile TV clubului Rapid înainte ca Tribunalul Bucureşti să aprobe planul de reorganizare: "Le-am spus reprezentanţilor Rapidului că banii din drepturile TV sunt numai pentru salarii. Le-am zis că nu le dau aceşti bani până nu se aprobă planul de reorganizare. Iar înainte îi pot lua numai cu ştatele de plată ale jucătorilor şi salariaţilor clubului".

Contactat de Mediafax, Nicolae Cristescu a declarat că "tranzacţia se finalizează azi la ora 19.00. Vine notarul, se rezolvă cu actele şi totul se oficializează".

×
Subiecte în articol: rapid vanzare copos