x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dumitru Dragomir: Liga 1 nu se va mai relua şi nu se mai dă titlul anul ăsta

Dumitru Dragomir: Liga 1 nu se va mai relua şi nu se mai dă titlul anul ăsta

13 Mar 2020   •   12:44
Dumitru Dragomir: Liga 1 nu se va mai relua şi nu se mai dă titlul anul ăsta

Dumitru Dragomir nu crede că se va mai relua Liga 1, după ce FRF a anunţat suspendarea competiţiilor sportive din cauza Covid-19. Fostul preşedinte al LPF a declarat că şi meciul Islanda - România din barajul Ligii Naţiunilor va fi amânat.

Dumitru Dragomir are un scenariu extrem de pesimist. După ce a fost anunţat oficial că este pandemie de coronavirus, iar majoritatea competiţiilor sportive au fost suspendate sau urmează a fi amânate, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a declarat că acesta este doar începutul.

Dumitru Dragomir nu crede că anul acesta vom avea o echipă campioană şi este convins şi că meciurile de calificare la EURO 2020 vor fi anulate.

„Cred că Liga 1 nu se va mai relua niciodată şi nu se mai dă titlul anul ăsta. Nu se joacă nimic, nu se joacă nici Islanda - România. Pandemia va avea vârful nenorocitor peste vreo 10 zile”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit ProX.

Echipa naţională a României are programată semifinala din barajul Ligii Naţiunilor în data de 26 martie în Islanda. Dacă ar câştiga meciul, tricolorii s-ar duela cu învingătoarea dintre Ungaria şi Bulgaria. Cele două ţări au decretat stare de urgenţă, din cauza pandemiei de coronavirus.

Joi, Federaţia Română de Fotbal a anunţat că vor fi suspendate toate competiţiile sportive de pe teritoriul ţării.

„Având în vedere pericolul epidemiologic pe care-l reprezintă virusul Covid-19 şi luând în considerare deciziile luate în ultimele zile de către Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, Federaţia Română de Fotbal a decis să suspende toate competiţiile până la data de 31 martie 2020. Federaţia Română de Fotbal consideră că este datoare să protejeze familia fotbalului românesc şi să participe activ la măsurile pe care Guvernul României şi autorităţile internaţionale le recomandă pentru protejarea sănătăţii publice”, se arată în comunicatul FRF.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: dumitru dragomir liga 1