x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dusan Uhrin Jr, furios după înfrângerea cu Poli Iaşi: E cineva care îmi dezvăluie planurile

Dusan Uhrin Jr, furios după înfrângerea cu Poli Iaşi: E cineva care îmi dezvăluie planurile

08 Mar 2020   •   09:03
Dusan Uhrin Jr, furios după înfrângerea cu Poli Iaşi: E cineva care îmi dezvăluie planurile
Sursa foto: Fricoolinek ( CC-BY-SA-4.0)

Dinamo a pierdut şi al doilea meci din play-out-ul Ligii 1 şi se apropie de zona retrogradabilă. După eşecul cu Poli Iaşi, scor 0-1, Dusan Uhrin Jr şi-a criticat jucătorii şi a spus că este trădat de cineva din club.

„Sunt foarte furios, era 0-0 cu puţine minute înainte de final, nu am avut agresivitate, concentrare. M-au supărat şi atacanţii, au arătat prea puţin, nu sunt mulţumit, trebuie să ajungem mai des în careu. Ăsta e adevărul, nu suntem periculoşi în atac. Apoi, pierdem la fel meciurile, facem o greşeală şi nu avem noroc. Trebuie să arătăm ca o echipă, eu le spun ceva înainte de meci şi apoi planurile mele apar în presă. E rău pentru Dinamo. Nu ştiu dacă jucătorii, dar e cineva care dezvăluie", a declarat Uhrin la Digi Sport.

Dinamo a pierdut meciul cu Poli Iaşi pe final. Andrei Cristea a marcat în minutul 85 şi a adus moldovenilor prima victorie în Liga 1 după 13 meciuri.

Dinamoviştii se apropie din ce în ce mai mult de zona retrogradabilă. Sunt pe locul nouă, dar la doar trei puncte de locul de baraj, ocupat de Academica Clinceni. În runda următoare, bucureştenii vor primi vizita celor de la Chindia Târgovişte.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: duşan uhrin Dusan Uhrin Jr