x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern E oficial! Gino e contracandidatul lui Mitică. Candidatura lui Iorgulescu a fost acceptată azi

E oficial! Gino e contracandidatul lui Mitică. Candidatura lui Iorgulescu a fost acceptată azi

de Mihai Igirosanu    |    28 Oct 2013   •   16:11
E oficial! Gino e contracandidatul lui Mitică. Candidatura lui Iorgulescu a fost acceptată azi
Sursa foto: Alexandru Hojda/Mediafax Foto

Blocată la sfârşitul săptămânii trecute, când Dumitru Dragomir a încercat să invoce un articol din statutul LPF care era, de fapt, împotriva lui, candidatura lui Gino Iorgulescu la şefia Ligii Profesioniste de Fotbal a fost, în cele din urmă, acceptată azi la prânz. Forţat de regulamentul interior, Dumitru Dragomir nu s-a mai opus ieri, iar Iorgulescu i-a devenit, oficial, contracandidat la alegerile care vor avea loc pe 14 noiembrie.

„Vreau să recâştig credibilitatea oamenilor din fotbal pentru că lumea nu mai vine la stadion. Nu m-am gândit la organigramă, dar dacă voi câştiga aş vrea oameni mai noi, nu pe domnul Dragomir. O să încerc zilele următoare să fac lobby la toate echipele din România, pentru că nu-i mai cunosc pe preşedinţi, este multă lume nouă la cluburile din Liga 1”, a declarat, azi, Gino Iorgulescu, la câteva minute după depunerea candidaturii.

Mitică se teme de politic

Imediat a apărut şI reacţia preşedintelui în exerciţiu, Dumitru Dragomir: „Foarte bine că a candidat, bravo lui, îi doresc succes. Nu îmi e teamă de concurenţă. Deocamdată nu. Dacă nu se implică politicul, nu îmi e teamă. Repet, dacă nu intervine factorul politic, câştigătorul nu poate să fie decât Mitică Dragomir. Aşa, pe experienţă, pe valoare, pe ceea ce am făcut până acum. Păi tot ce este făcut aici la LPF e făcut de mine. Statutul spune clar că termenul este de 15 zile, iar Comitetul Executiv al LPF stabilise 15 zile lucrătoare. Dar eu am spus să fie lăsat să se înscrie absolut oricine, când vrea, pentru că toată chestia asta o aprobă, oricum, numai Adunarea Generală. Aşa că...”. 

mihai.igirosanu@jurnalul.ro

 


 

 

 

×