x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Entuziasmul "granzilor": Steaua şi Dinamo reîncep să viseze la glorie

Entuziasmul "granzilor": Steaua şi Dinamo reîncep să viseze la glorie

de Mihai Igirosanu    |    01 Aug 2011   •   21:00
Entuziasmul "granzilor": Steaua şi Dinamo reîncep să viseze la glorie

Cele mai galonate echipe ale Ro­maniei au reusit o etapa de senzatie in acest week-end de Liga 1. Adoptata rapid de constanteni, Steaua s-a impus fara emotii in fata nou-promovatei Dacia Mioveni, cu 4-0, iar Dinamo a invins pe terenul celor de la Gaz Metan Medias, cu 5-0, insa in fata unor adversare care au aratat deplorabil.

Totusi, victoriile i-au entuziasmat pe conducatorii celor doua echipe bucurestene. "Cu jucatorii pe care i-am adus, nu concepeam sa jucam altceva. Credeam ca Mihai Costea e un mare fotbalist, dar in seara asta m-a incantat. Inca nu e ceea ce vreau, mie nu imi convine 4-0, eu vreau 7-0, 8-0, 9-0, asa vreau. Nu a fost o seara perfecta. Perfecta era la 7-0. Mi-a placut Tatu, ca e un fel de dirijor, numar 10, Rusescu mi-a placut. Bourceanu in repriza a doua s-a mai calmat, Brandan mi-a placut. Matei a facut cateva incursiuni. Foarte mult mi-a placut Iliev. Pe Nicolita nici nu-l mai dau, e clar", a declarat patronul Stelei dupa m­eciul de la Constanta, inainte de a face iar un circ ieftin cocotat pe masina.

Mult mai realist, antrenorul israelian, Roni Levi a spus: "Suntem inca la inceput, este debutul sezonului si mai avem multe de facut, pentru ca putem sa fim mai buni. A fost prima saptamana cu tot lotul de jucatori si este foarte bine ca au venit jucatorii noi la echipa, i-am vazut pe toti si am simtit ca lucrurile merg spre bine".

De partea cealalta, la Medias, finul Cristi Borcea a uitat de rusinea din Europa League, cu gradinita croa­ta,condusa de "bunicul" Vu­grinec. "Am controlat jocul de la in­ceput pana la sfarsit. Asa trebuia sa fie si cu Varazdin. Gazul este mai puternica decat croatii. La victorie m-am asteptat, nu la scor. Mi-au placut angajamentul si determinarea, mi-au placut Dan­ciulescu si Marius Ni­culae. Am in­credere in echipa, cred in calificarea mai departe in Europa League, sper sa reusim sa ne mobilizam si sa castigam in Croatia".

La randul sau, antrenorul Liviu Ciobotariu a declarat: "I-am motivat pe baieti spunandu-le ca nu am mai castigat aici de mult timp si de aceea au jucat cu un spirit de revansa. Este o victorie meritata, s-a simtit oboseala gazdelor dupa meciul greu de la Mainz. Le-am spus jucatorilor mei ca trebuie sa ramanem cu pi­cioarele pe pamant si sa ne pregatim in continuare foarte serios".

×
Subiecte în articol: steaua dinamo